canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ayetul-kürsi Fikirlerinizi bildirmeyi unutmayın.

Ön söz


Size teqdim olunan bu kitabda "Ayetul-kursi"nin fezilet ve tesirleri haqqında İslam Peyğemberi Hezreti Mehemmedin (s.a.a.s) ve mesum İmamların (e) terefinden neql olunan hedisler müxtelif menbelerden toplanmışdır.Kitab geniş oxucu kütlesi üçün nezerde tutlmuşdur.
Her kes bir vasite ile öz Allahına qovuşur. Ümid edirik ki, bu kitab da o vasitelerden biri olsun , möhterem oxucu bu vasite ile Allah Tebarek ve Tealanın merhemet ve mehebbetine , lütf ve keremine, efv ve inaetine qovuşsun ve özü ile Kerim Allahı arasında möhkem elaqe yaratsın.Çünki, tağutdan ayrılıb Allaha qovuşmaq heqiqetde , möhkem bir ipe sarılmaqdır ki, heç bir şey onu qırmağa qadir deyil.Ele ki, bir şexs İlahi ipe sarılaraq ona iman getirdi, Allah-Teala da onu cehalet ve azğınlıq zülmetinden kenarlaşdıraraq nura (elm, hidayet ve haqqı batilden seçmeye) hidayet eder.
Amma eger bir şexs (neuzubillah) Allahdan başqasına ,yeni, tağut ve şeytanlara üz tutsa, felaket ve bedbextçiliye yöneler ve nurdan üz çevirib zülmet ve bedbextçiliye teref geder.Bele olan halda , Cehennem odunu (revayete göre:eger bir zerre Cehennem odu bu dünyaya düşse, dünyanı yandırıb küle çevirer.) özü üçün ebedi olaraq qazanıb.
Allah-Tealadan isteyirik ki, hidayeti azğınlıqdan, haqqı batilden ve nuru zülmetden seçib tanımaqda bize yardımçı olsun.Bize kömek olsun ki, Ona layiq ibadet edek.Ve bu vasite ile zülmetlerden qurtulub nura qovuşmağa müyesser olaq.
Amin , ya Rebbel-Alemin!


Şerhler:
Sevginin_terifi [OFF] (27.07.2013 / 02:06)
he,baxx,men o duani bilem
Karamel [OFF] (12.09.2012 / 22:10)
Allah Ayetil Kursiden boyuk bir sey yaratmayib bu dunyada....Allah haminin dualarini qebul etsin.
Narahatetme [OFF] (09.08.2012 / 15:54)
Ayetul kursi Qurani Kerimin shah beytidir.vacib namazlardan sonra oxumaq cox feziletlidir.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6608 / 1152