canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Esnemek cinsi istek elametiymiş

İngilteredeki Leed Universiteti şagirdleri üzerinde edilen bir araşdırmada, araşdırmaçılar, 10 deqiqe erzinde 10 defe esnedi ve esneme qarşısındakı reaksiyaları müşahide edildi.

En çox esneyenleri empati qabiliyyetlerinin de çox olduğu aydın oldu.

Buna aid daha başqa bir xeber.
Hollandiyalı alimler bilerekden ya da bilmeyerekden esenmenin ”sekse devet” menasını iddia edir. Esnemenin antidepresan dermanların istifadesi esnasında özbaşına orgazmlara sebeb olduğunu da müdafie eden mütexessisler ,“Esneyen adamın şüuraltındakı cinsi istek ,qarşı cins terefinden de asanca qebul edilir” xeberdarlığını etdi.

Dehşet bir şey, indi biz evden çıxanda işe gederken hele yuxulu olduğumuzda yolda esnesek işimiz bitdi demekdir. Eslinde hipotalamus duyğuların xarice vurması ehemiyyetli bir işdir. Esneme duyğularla da sabit veziyyetlerde hipotalamusta çatan melumatlar,esnemeyi temin eder. Esneme esnasında xetli ezelelerin ,üz ezelelerinin ,diafraqmanın ve qabırğalar arasındakı ezeleler geriler, bunda istekli hereket merkezi rol oynayar.

Elm adamları esenmekle beynimizin serinlediyine qerar vermişler. Esnemenin sebebleri her zaman maraqlı olmuşdur, araşdırılmışdır. Bezen yoluxucu olduğu ya da yuxu halından qaynaqlandığı deyilen esneme qandakı aşağı oksigen seviyyesi ile de elaqelendirildi.
Bu qeder sade görünen esenemenin ne qeder qarışıq olduğunu hele elm adamlarının ümumi bir sebebde aydın ola bilmediyini görmek meni heyrete salmadı desem yalan olar. Men heç neye baxmaram, esnemek geldise esneyerem, tebii ağzımı bağlamaq şerti ile.


Şerhler:
bawdanxarab [OFF] (28.01.2012 / 21:13)
baxir kim necur esneyir.teyyarede esnememek mumkun deyil
-_MestanKa_- [OFF] (26.12.2010 / 13:57)
Esnemenin seytandan oldugun esitmisem. Ekseriyyet hallarda bu beledi..
GLADNESS [OFF] (05.12.2010 / 00:11)
Esnemekden zehlem gedir insan uzunun shekli eybecer formaya dushur
»MaraQlı Melumatlar
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 603