canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Daha yaxşı seks üçün ne yemek lazımdır?

Edilen son araşdırmalar bezi vitamin ve mineralların hormon seviyyesini yükseltdiyini, hessaslıq hissini ve seks arzusunu ferqine varılacaq ölçüde artırdığını gösterir.

Çiyelek
Dolğun ve sevimli kiçik çiyelekler onsuz da olduqca seksual bir görünüşe sahibdir. Amma bundan daha ehemiyyetlisi çiyeleklerin bol miqdarda antioksidan ve qan dövranını süretlendiren maddeler terkibli olması ve bunun da özünüzü çox enerjili hiss etmenizi temin etmesi.

Yumurta
Qatı, qaynamış ve ya omlet şeklinde yediyiniz her növ yumurta B6 vitaminleriyle dolu olaraq qabınıza gelir. Bu vitaminler, bedenimizin hormon tarazlığını nizamlayır ve stressle başa çıxmamıza kömekçi olur. Stressden temizlenmek ve rahatlamaq da sağlam cinselliyin ilk addımıdır. Cinsi heyatınız çox da yaxşı getmirse özünüze bir omlet bişirin ve işleri nizama qoymağa başlayın. Eger yumurtadan xoşlanmırsınızsa yene B6 vitamininden zengin olan; ispanaq, göy noxud, kök, buğda ve ya balığı seçim ede bilersiniz.

Et
Et sevenleri sevindirek: Dana ve tünd rengli ev heyvanlarına aid etler, sevişme isteyini basqılayan “prolaktin” kimi hormonların istehsalına mane olur. Eyni tesiri ala bileceyiniz qara düyü, lifli yaşıl terevezler, asan parçalanan pendir, üyüdülmüş çörek de size kömekçi olacaq.

Sarımsaq
Sarımsağın en mehşur xüsusiyyeti nefesinizi saatlar sonra bele mitinqi dağıtmaya sebeb ola bilecek bir silaha çevirmesidir kimi düşünürsünüzse, Yanılırsınız. Bunu bir terefe buraxsaq bu iti lezzet başdan sona bedeninizdeki bütün qan dövranını süretlendirib seks heyatınıza yeni bir dad getirecek. Tebii, seksden bir neçe gün evvel yeyersinizse!

Şokolad
Qadınların böyük ekseriyyetinin özünü yaxşı hiss etmek üçün kakao mehsulu olan şokolada yönelmesinin bir sebebi var; Mezmunundakı “methylxanthine”, zövqden başınızı çevirerek partnyorunuzun qollarınızda erimesine sebeb ola biler. Bundan başqa “phenylethyamine” maddesiyle tam menasıyla ‘eşq tesiri’ yaradır. Yeni daha asan aşiq olursunuz.


Şerhler:
bawdanxarab [OFF] (28.01.2012 / 21:09)
mence en guclusu qozdur
real_oqlan_88 [OFF] (29.09.2011 / 13:55)
bes qoz?
DikTaToR [OFF] (13.03.2011 / 04:05)
twk ozunuze yaxsi baxin
»MaraQlı Melumatlar
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 453