canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
1 Hefte Aktiv Seks

Partnyorunuzla cinsi elaqenizi güclendirmek, derinleşdirmek ya da yalnız yataqda daha çox eylenmek isteyirsinizse aşağıdakılara bir nezer salın. Yalnız bir hefte boyunca her gün edeceyiniz sade fealiyyetlerle seks heyatınıza yeni bir reng ve canlılıq qata bilersiniz.
1-ci gün

Zehininizi boşaldın, sakitleşin. Bunun üçün mütleq yogaya getmeniz lazım deyil. Bir neçe texnika öyrenmeniz sizin üçün kafi olacaq. Ehemiyyetli olan özünüzü sakitleşdirmeniz, zehininizi boşalda bilmeniz. Özünüzü rahatlaşdıra bileceyiniz üsulları düşünün ve tetbiq edin. Bir müddet sessiz bir mühitde gözlerinizi bağlayıb yalnız sessizliyi ve bedeninizi dinlemeniz böyük ferq yaradacaq.
2-ci gün

Oyanın ve seks edin. Yorğunluq, yuxu gicliyi, işe erken getme isteyini behane olaraq istifade etmeyin. Mütexessisler güne seksle başlamanın ve seher edilen ilk işin seks olmasının bedene ehemiyyetli faydaları olduğuna diqqeti çekir. Sübhden oyanmanız lazım deyil. Araşdırmalar cütlerin en çox 7-13 deqiqelik seksden zövq aldığını gösterir, unutmayın.
3-cü gün

Özünüzü temin edin. Bezi qadınlar masturbasyanı bir tabu olaraq görür ya da bundan utanır. Mütexessisler ise bunun son derece tebii olduğuna diqqet çekir. Klitorisde 10 milyondan çox sinir qebul edicisi olduğunu ve tek funksiyalarının qadınların yaxşı hiss etmesine kömekçi olduğunu bilirsinizmi?
Cinsi sağlamlıq mütexessisleri bezi seherler duşda bir neçe deqiqe çox keçirmenin faydasına toxunur.
4-cü gün

Ehtiraslı öpüşmelere zaman ayırın. Cinsi sağlamlıq mütexessisleri uzun öpüşmelerin cinsi arzunu artırmasının yanında ruhi ve fiziki faydalarına da diqqet çekir.
5-ci gün
Nahar fasilesinde ya da işden sonra idman salonuna gedin. Eger nizamlaya bilirsinizse partnyorunuzla gedin. İdman, kişilerin ereksiya problemlerinin aradan qaldırılmasına kömekçi olur.

Kanadada aparılan araşdırmada idman etmeyen kişilerin, idman edenlerden 40-60 % daha çox ereksiya problemi olduğnu ortaya qoyuldu.

Diger terefden birlikde meşq etmenin yoldaşların


[1] 2 >>

Şerhler:
Mr_V_ [OFF] (05.12.2010 / 05:50)
Ele hamisini birden elesen effekt yaxwi olar.Kitab oxu,masaj ele,opuw,sorasi yaxwi olacaq.
SAIR [OFF] (04.12.2010 / 15:43)
Bu sadece vaxt itirmekdi.
SAIR [OFF] (04.12.2010 / 15:42)

»Cinsel Bilgiler
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7486 / 465