canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Çirkin olmağın üstünlükleri

Çirkin olmağın üstünlükleri

“Oxford” ve “Southampton” universitetlerinde aparılan araşdırmalara göre, çirkin olmağın da öz üstünlükleri var. Meselen, böyük qulaqlar qocalıqda yaranan eşitme zeifliyinin qarşısını alır. Yeni qulaq ne qeder böyük olsa, qulaq kanalınıza sesler daha yaxşı ötürüler.

Qalın barmaqların xeyri

Qalın ve balaca barmaqlar gözel görünmeseler de, bu cür barmaqlara sahib olanların bexti getirib. Alimlerin melumatına göre, qısa barmaqlar insanların süretli qaçma bacarıqlarını artırır. Uzun barmaqlarla iş görende ise daha çox enerji serf olunur. Ele bu sebebdendir ki, uzun barmaqlılar iş vaxtı daha çox yaralanırlanırlar.

Qısa ayaqların xeyri

Çikaqo Universitetinin araşdırmaları gösterib ki, qısa ayaqlar daha qalın sümüklüdür ve bu da öz növbesinde sağlamlıq üçün vacib şertdir. İnsanlardakı osteoporoz ve ya qocaldıqca ortaya çıxan sümük qırılmaları sümük sayı ile bağlıdır. Bezi qırılma növlerinde daha böyük sümüklere sahib olmaq üstünlük hesab olunur.

Böyük burnun xeyri

Böyük burunlar bedenin infeksiya qapmasına sebeb olan toz hisseciklerinin ve bakteriyaların qarşısını alır. Tedqiqatçılar böyük burunların 7% daha az çirk keçirdiklerini bildirirler.


Şerhler:
Herseyaxsiolacaq [OFF] (06.10.2012 / 16:26)

FeMinaM [OFF] (31.08.2012 / 12:41)
Sadelik gözeldi...
~MILANO~ [OFF] (30.08.2012 / 18:17)
Guya dimey istiyirsenki gewengemdee
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6902 / 508