canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sızanaqlardan xilas olun

Sızanaqlardan xilas olun

Xüsusile yetginlik çağlarında gencler üçün böyük bir problem olan sızanaqlardan xilas olmaq üçün hekime getmeyinize ehtiyacaq
Ev şeraitinde ede bileceyiniz üsullarla oğlunuzun ya da qızınızın kefini pozan, onları bezdiren sızanaqlardan xilas ola bilersiniz. Readers Digest jurnalında neşr olunan xebere göre çox istifade olunan bu mehsullar sızanaqlarınızı müaylice etmeyinize kömek edecek.

1. Aspirin : Uşaqların yetginlik çağlarında tek-tük sızanaqları olur. Bir aspirini ezerek ve çox az su ile bunu isladaraq sizi bezdiren sızanaqların üzerine sürtün. Sızanağın üzerinde bir neçe deqiqe saxlayın sonra sabun ve su ile yuyun. Bu qızartını azaldacaq ve ağrını yox edecekdir. Eger sızanaq hele de keçmezse bu üsulu sızanağınız tamamile yaxşılaşana qeder hergün tekrar edin.

2. Zeytun Yağı : Sızanağı müalice etmek üçün üzünüze zeytun yağı sürtmek biraz gülünc gele biler. Amma bir çox insan bunun işe yaradığını söyleyir. 3 yemek qaşığı zeytun yağı ile 4 yemek qaşığı duzu qarışdırın ve mecun hazırlayın. Qarışığı elinize ve barmaqlarınıza sürtün ve üzünüze yayın. Bir iki deqiqe gözledikden sonra ilıq ve sabunlu suyla üzünüzü durulayın. Bir hefte müddetinde bunu her gün edin daha sonra ise bu üsulu heftede 2 ya da 3 defe edin. Üzünüzde bir yaxşılaşma hiss edeceksiniz. Zeytun yağı cildin tebii nemini yaxşılaşdırarken duz da mesameleri temizleyir.

3. Diş Mecunu: Üzünüzün ortasında böyük olan sızanaqdan şikayetlenirsinizse sızanağın üzerine gel ve ağardıcı olmayan diş mecunu sürtün. Sehere qeder sızanağınız qurumuş olacaq. Diş mecunu sızanağın suyunu alır ve yağını içine çekir. Bu üsul çox işe yarayır. Amma hessas derilerde iltihab yarana biler.


Şerhler:
~dila~ [OFF] (28.02.2013 / 01:00)
birden komey olmasa
prensss [OFF] (04.11.2012 / 22:55)
twk edirem her seye gore mesletivize qulaq asacam.
Emerald-eyed-angel [OFF] (02.10.2012 / 20:11)
twk
»Sağlamlıq ve Maskalar
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 879