canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xoşbext olmaq her kesin haqqı. Yaxşı, bes o duyğuy

Xoşbext olmaq her kesin haqqı. Yaxşı, bes o duyğuya nece çatacağıq?

Ev işlerini vaxtında görün
Tetil zamanlarını ev işleri görerek keçiren insanlar, yoldaşlarıyla çöle çıxıb ictimaileşen insanlara göre daha çox sağlamlıq problemi yaşayırlar. Ele ise paltar yuma, evi temizleme işlerini hefte içi axşam saatlarına planlaşdırmağa çalışın. Belelikle hefte sonlarınızı ailenize ve yoldaşlarınıza ayıra bilersiniz.

Maddi çetinliyinizi hell edin
Kim demiş pul xoşbextliyi ala bilmez deye? Daha çox pul qazanan insanların daha az stress yaşadıqları, daha sağlam olduqları araşdırmaçılar terefinden sübut edilmiş bir gerçek.. Bunun üçün şansınız varmı bilinmir, amma gelirinizi artırmağa çalışmağınız ve bunu bacarmanız, daha rahat yatmanızı ve netice olaraq daha xoşbext hiss etmenizi temin eder.

Televiziya izleme müddetinizi idare altında tutun
Televiziya izlemek, beynin alfa dalğalarını yavaşladar, bu sebebden boşalmış hiss edersiniz özünüzü. Lakin bu hiss televiziyanı bağladığınızda azalar. Bu sebebden televiziya izlemeye zaman ayırın, amma heddinden artığa qaçmayın. Oxumaq, ictimaileşmek kimi alternativleri televiziya izlemediyiniz zamanlarda dövreye salaraq, xoşbextliyinizin davamlı olmasını temin edin.

Yoldaşlarınızla zaman keçirdin
Ailesiyle, dostlarıyla ve iş yoldaşlarıyla daha çox zaman keçiren insanların daha uzun yaşadıqlarını bilirdinizmi? Tek qalmaq da sizi xoşbext ede biler elbette, amma tekliyin dozasını çox qaçırmayın.

Qucaqlayın..
Sevdiyiniz insanları möhkemce qucaqlamaq, stressin en böyük dermanıdır Qucaqlaşma qan tezyiqinizi salaraq rahatlamanıza kömekçi olar.

Şeir kitabları oxuyun
En az yarım saat şeir oxumaq, sonrasında size 15 deqiqelik rahatlaşma davranışını hediyye eder. Yaxşısı bir kitabçıya dönün ve sevdiyiniz şairlerin kitablarını alın.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7060 / 1204