canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Doguldugunuz gunlere gore ciceyiniz.....

1 Yanvar - 10 Yanvar : Çiçeyiniz: Sarı gentiyan.

Sirrli bir çiçekdir. Dağ çayırlarında yetişer. Xaraktere sirr qatmaqdadır. İçe qapalılıq ve susqunluğun sebebi sade bir utancaqlıq da ola biler. Bu simvolda doğulan insan inadla meqsedlerine çatar. Soyuq havalarda sağlamlığına diqqet yetirmelidir.

11 Yanvar - 20 Yanvar : Çiçeyiniz: Deve tikanı.

O heç kimin diqqetini çekmez. Bu sebeble o davamlı öz özüyle meşğul olar. Bu xarakteri deve tikanının gerçek şexsiyyetinin saxlanmasına sebeb olar ve insanlar onun ehemiyyetli xüsusiyyetini açıq ürekliliyini hiss etmezler. O yaxşı bir dostdur ve ailesine bağlıdır. Çox çalışqandır. Verilen bütün işleri yerine yetirer. Amma çox işlemek bir terefe sağlamlığına diqqet yetirib, istirahet etmesini de bilmelidir. Bu insanlarda tezyiq görüle biler.

21 Yanvar - 31 Yanvar : Çiçeyiniz: Ölmez çiçek.

Bu insan ciddi biridir. Debi yaxından izleyer. Cazibedarlığı ile etrafındakıları qısqandıra biler. Enerji dolu olduğu üçün çetinliklerle başa çıxa biler ve pis niyyetli insanlarla döyüşüb onları meğlubiyyete uğrada biler.

1 Fevral - 10 Fevral : Çiçeyiniz: Bağamburq.

Bu işarenin qadını heddinden artıq maraqlı ve yüngül hereketleri ile diqqet çeker. İnsanları başdan çıxarmaq onlar üçün en sade işdir. Bu işare altında doğulan insanlar idman, beden inkişaf etdirme, karate, tennisle meşğul olaraq meşhurluğa çatarlar. Ayrıca, bu insanlar idmanla meşğul olduqları üçün sağlam olar ve asan xestelenmezler.

11 Fevral - 19 Fevral : Çiçeyiniz: Güzelavratotu.

Bu işarede doğulan qadınlar heqiqi gözeldirler. Eyni zamanda ciddiliklerini qoruyarlar. Onlara yaxınlaşmaq asan bir iş sayılmaz. Kişiler yaraşıqlı olmasalar da yorulmadan işleyirler. Bu şekilde meqsedlerine çatmasını da yaxşı bilerler.

20 Fevral - 28 Fevral : Çiçeyiniz: Mimoza.

Bu insanlar hessaslıqları ile digerlerinden seçilerler. Mimoza insanı etdiyi iş deyerini tapa bilmezse heqiqeten acı çeker. Bu insan ona verilen işi neyin bahasına olursa olsun


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7046 / 675