canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Gülüşün orqanizmimize tesiri

Gülüşün orqanizmimize tesiri

Yeqin ki hamımız bu haqda eşitmişik- Gülüş ömürü uzadır. Amma bu gülüşün yegane müsbet xüsusiyyeti deyil. Gülüş haqqında daha böyük miqdarda müsbet neticeler mövcuddur.

1. Gülüş hemişe depressiyadan insanı qutarır ve bele olduqda soyuq ve boz payız günlerinde bu bizim üçün lap yerinde düşür. Cemi 1 deqiqe coşqun gülüş derin relaksasiya seansını evez ede biler. Hetta bunu da yada sala bilersiz ki, sizin gülüşünüz sevinc hormonlareının artmasına sebeb ola biler.

2. Gülüş beden formasını yaxşılaşdırır. 10-15 deqiqe gülüş, hemin qeder kalori yandırır, hansı ki, bunu siz idman zalında gederken 30-deqiqeye yandırırsınız. Sizin gülüşünüz vaxtı 80 qrup ezele işe qoşulur! Gülüş vaxtı en yaxşı küreyin ve ayaqların (sizin qametiniz üçün faydalı) ezeleleri işleyir.

3. Gülüş immun sistemine tesiri stimullaşdırır ve etibarlı streslerden orqanizmi müdafie edir. Hetta alimler terefinden sübut edilmişdir ki, gülmek heveskarları nadir hallarda xestelenirler.

4. Gülüş esebleri sakitleşdirir. Orqanizm üçün gülüş gözel meşe gezintisine beraberdir.

5. Gülüş derini cavanlaşdırır. Bele bir mif mövcuddur- çox qadınlar üzlerinde qırışın emele gelmesinin qarşısını almaq üçün gülüşlerini saxlayırla. Ancaq bu tamamile sehv melumatdır. Ciddilk maskası üzün bütün canlı emosiyalarını yox edir. Canlı ve semimi gülüş üzün bütün ezelelerini canlandırır, qocalma proseslerini yavaşıdır ve deriye qanın axınını temin edir. Demeli sizin deriniz, elave qidalanma, elastiklik ve sağlam qırmızılıqla temin edilmişdir

6. Gülüş ürek üçün faydalıdır. Alimler aşkar etdiler ki, şen insanlar, qaşqabaqlı insanlarla müqayisede, 40 % ürek-damar xesteliklerinden daha az eziyyet çekirler.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7046 / 722