canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qripden 99,9 faiz müdafie eden sprey ixtira olunub

Qripden 99,9 faiz müdafie eden sprey ixtira olunub

Amerikanın Ohayo ştatının alimleri artıq her il qripden eziyyet çeken milyonlarla insanın derdine derman tapdıqları iddiası ile çıxış edibler.

Araşdırmanın aparıcı rehberi Klivlend Universitetinin professoru doktor Frank Esper bildirib ki, yeni ixtira olunan Halo Oral Antiseptic hava-damcı yoluyla yoluxan mikrobların sebeb olduğu qrip kimi xesteliklere qarşı müdafieni temin edir: «Sprey xroniki ağciyer xestelikleri kimi ciddi teneffüs yoları narahatlıqlarında da kömek edir».

Alimler dermanın tesirini 2009-cu il pandemiyasından beri saxlanılan klinik H1N1 virus ştammında yoxlayıblar ve çox müsbet neticeler elde edibler.

Bundan elave, araşdırmaçılar spreyin göyösküreyin 11 klinik ştammını da tamamile mehv etdiyini müeyyenleşdiribler.

Neticeler gösterib ki, Halo Oral Antiseptic istifadeden sonra qida qebul olunsa bele, ağzın içinde 6 saata qeder mikrobları mehv edir. Ve onun sadece üç defe istifadesi kifayetdir.

Ohayo ştatında sağlıq merkezinde işleyen doktor Mahmud Gannum da bu deyilenleri tesdiq edib: «Hava-damcı yolu ile keçen xestelik ve mikroblardan qorunmaq demek olar ki, mümkün deyil. Esasen de insanların çox olduğu yerlerde ve seyahetlerde… Bu ixtira immuniteti möhkemlendirir ve mikroblardan qoruyur».

Qeyd edek ki, sprey artıq ABŞ-da satışdadır.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6881 / 1171