canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Siz nece gulursuz?

Siz nece gulursuz?
«A» saitli (ha-ha)-gülüş açıq, loyal, feal, bezen ise qeyri-sabit insanlara mexsusdur. Ürekden gelen bu gülüş coşqun sevinci ifade edir, sesi kenara yayır. Şenlenen ve ne özüne, ne de etrafdakılara neyi ise sübüt etmek istemeyen adamlar bu sayaq gülürler. «A» saitli gülüş en semimi gülüş hesab edilir.

«E» (he-he)-ile gülenler ise fleqmatikler ve melanxoliklerdir. Bu gülüş sanki ağızda gizledilir ve etrafdakılara ünvanlanmır. Özüne inanmayan, her şeye şübhe ile yanaşan insan bele gülür.

"İ" saiti (hi-hi)-sadelövh, müti ve yaltaq keslerin gülüşü üçün xarakterikdir. Hi-hili gülüş semimi ve ikiüzlü, nazlı ve sadelöhv de seslene biler. Adeten yaşından cavan görünmek isteyen qadınlar bele gülürler.

«O» saiti (ho-ho)-ile xeyirxah ve cesur adamlar gülürler. Bezen ise bele gülüş rahatlıq ve ya heyreti de nümayiş etdirir. Çox vaxt nedense möhkem incimiş insanın müdafie reaksiyasını da ifade edir. «O» saitli hem de sesin hündürlüyünden asılı olaraq terslik ve ya ele salmaq isteyini ifade ede biler.

«U» saiti ile (hu-hu)-adeten tehlükeni öz tebessümü ile qarşılamağa cehd gösterenler gülür.Bu cür gülüş güclenen qorxunu, hürkünü ifade edir.


Şerhler:
Gunahkarim [OFF] (11.10.2012 / 18:10)

»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7035 / 1037