canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
HEÇ KİME SİRR DEYİL Kİ,ÇOX VAXT DADLI YEMEKLER EN

HEÇ KİME SİRR DEYİL Kİ,ÇOX VAXT DADLI YEMEKLER EN ZERELİ YEMEKLER HESAB OLUNUR...



1. Çeynenen konfetler, pastila, "meybonlar", "çupa-çups". Terkiblerinde külli miqdarda şekerler, kimyevi elaveler, rengleyiciler, qida evezedicileri var.

2. Kartof ve qarğıdalı çipsleri. Rengleyicilerle evezedicilerden, karbohidratlarla yağların qarışığından başqa bir şey deyiller. Kartofel-fri de yaxşı heç ne ved etmir.

3. Şirin qazlı içkiler. Şekerlerin, kimyevi maddelerin ve qazların qarışığıdır. "Coca-Cola" erp ve pası temizlemek üçün daha yaxşı vasitedir. Qazlı şirin içkilerin terkibindeki şekerin miqdarının yüksek konsentrasiyası çox ziyanlıdır - 1 stekan suda hell olunmuş 4-5 çay qaşığı şeker tozuna ekvivalentdir.

4. Şokolad batonları. Kimyevi elaveler, genetik modifikasiyası deyişdirilmiş mehsullar, rengleyiciler ve aromatizatorlardan ibaretdir.

5. Sosis ve kolbasalar. Etli delikatesler en zererli erzaqlardır. Terkibleri aromatizator ve dad evezedicileri ile perdelenen "gizli yağlar"dan (donuz derisi, salo, iç piyleri) ibaretdir. Kolbasaların, sardelkaların ve sosislerin 80 faizi transgen soyadan ibaretdir.

6. Yağlı et. Damarlara xolesterin yığır ve orqanizmin qocalmasını süretlendirir, ürek damar xesteliklerinin yaranmasına getirib çıxarır.

7. Mayonez. Çox kalorilidir, terkibinde çoxlu miqdarda yağlar ve karbohidratlar var, hemçinin rengleyiciler, şirinlik veren maddeler, qida evezedicileri ile boldur. Ketçup barede de bu sözleri demek olar.

8. Tez hazırlanan erişte. Orqanizme ziyanlı olan kimyevi maddelerle zengindir.

9. Duz. Faydası ve lezzeti az deyil, amma zereri daha çoxdur. Tezyiqi qaldırır, orqanizmin duz-turşu balansını pozur, toksinlerin toplanmasına imkan yaradır.

10. Alkoqol. En kiçik miqdarda bele vitaminlerin menimsenilmesine mane olur, qara ciyeri qara güne qoyur ve çox kalorilidir.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7036 / 1093