canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Xesteye intihar etmeye icaze verdiler

Xesteye intihar etmeye icaze verdiler

Britaniyada yerleşen dövlet psixiatrik xestexanası xestelerden birinin erinden üzr isteyib.
Publika.Az-ın melumatına göre, Britaniyada yerleşen Cavell Centre psixiatrik klinika 39 yaşlı xeste Sara Letterin heyat yoldaşı Stiven Lettere menevi tezminat ödemeye hazırdır. Qadin uzun müddet imiş ki xestexanada yatırmış.
O depressiyadan eziyyet çekib ve bir neçe defe intihara cehd edib. Sonra psixiatrik xestexananın hekimi ere meslehet görüb ki, arvadına daha çox azadlıq ve mesuliyyet versin. Başqa sözle desek, hekim deyib ki, eri qadının her addımını izlemekden imtina etsin ve onu bir müddet menzilde tek qoysun. Letter hekimin meslehetine emel etmek qerarına gelir ve arvadını bir neçe saatlıq tek qoyur. Eve qayıtdıqda ise qadını ölü tapır. Sara bu defe intihar ede bilmişdi. Stiven emindir ki, eger o hekimin sözüne qulaq asmasaydı heyat yoldaşı hele de yaşayardı. Ona göre de kişi klinikanı mehkemeye verib. Letter deyib:

"Heç bir üzr, heç bir tezminat baş verenleri düzelde bilmez. Klinikanın hekimlerinin meslehetleri olduqca qeyri-professional idi. İsteyirem bele işle meşğul olan diger hekimler de utansınlar. Ümid edirem ki, onları işden qovacaqlar ki, diger xesteler de eziyyet


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6881 / 1197