canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qeribe deyilmi ki?!

Qeribe deyilmi ki, namaza ve ibadete serf etdiyimiz 1 saat bize bu qeder uzun görünür, TV qarşısında serf etdiyimiz 1 saat ise bu qeder qısa?
Qeribe deyilmi ki, 10 manatı mescidde sedeqe olaraq, qoyduqda, bu pul bize çox böyük bir mebleğ kimi görünür, mağazada qoyduqda ise ne qeder az pul xerclediyimizi düşünürük?
Qeribe deyilmi ki, namazda fikrimizi bir yere cemlemekde çetinlik çekirik, amma dotlarımızla deyib-gülende diqqetimiz başqa şeylere yönelmir?
Qeribe deyilmi ki, futbol maçının vaxtının uzadıldığını bilende biz bu qeder sevinirik, amma xütbe hemişekinden 1 neçe deqiqe çox davam edende, üzümüzde narazı ifade yaranır, tez-tez saata baxrırq?
Qeribe deyimi ki, Qurandan 1 parçanı nece gücle oxuyuruq, amma sevdiyimizi roman heç elimizden düşmür?
Qeribe deyilmi ki, konsert zallarında adamlar birinci sıraları tutmaq üçün elden gedirler, mescidlerde ise axırıncı siralar üçün?
Qeribe deyilmi ki, Qurandan 1 neçe aye ezberlemekde ne qeder çetinlik çekirik, amma edilen dedi-qoduları, müxtelif boş mezmuna malik mahni sözlerinise tez yadda saxlayırıq?
Qeribe deyilmi ki, qezetlerde yazılanlara tezce inanırıq, Allahın kitabi Quranda yazılanlara ise bu qeder çetinlikle ve gec?
Qeribe deyilmi ki, hamımız Cennete girmek isteyirik, amma onu elde etmek üçün çalışmaqsa istemirik?
Qeribe deyilmi ki, bizlerden her birimiz başqalarının günahlarını gördükde hakim oluruq, öz günahlarımızı gördükde ise vekil?
Qeribe deyilmi ki, yalnızca "Hacı Filankes" deye cağırılmağın xetrine minlerle kilometr mesafe qe`t ederek Hecce geden bizler, geriye qayıtdıqda 24 saatın 25-ce deqiqesini namaza serf etmeye vaxt tapmırıq?
Qeribe deyilmi ki, kilseye geden xristiana, çalma geyen hindliye dinine bağlılığı üçün hörmet edirik, mescide geden hicablı qızlariımızı "gerideqalmış, degenerat" adlandırırıq?
Qeribe deyilmi ki, müeyyen sebeblere göre hele ki, örtünmek imkanına malik olmayan, lakin qelben bunu arzulayan bacımızı "Örtünmelidir!Eks halda kafirdir!" ittihamı ile üzleşdiren


[1] 2 >>

Şerhler:
Wirinka_Mirinka [OFF] (25.10.2012 / 08:34)
O duzduee ibadet edende cox uzun surur ibbadet ama coxda gozeldi ama vaxtimizi bos kecirende vaxt ele tez kecir.yazdiqlarein hamisi duzdu
_QRuBiYaNKa_ [OFF] (25.10.2012 / 01:58)
Allah razi olsun duppeduzdur... Ellerine saglik.. 4Ox gozel yazmisan.. Ama men burdaki butun yzilanlarin 4oxunu ele ozume wamil etdim ve pis oldumm..
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7033 / 1386