canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Tam qovuşmuşken

İki genc bir dostluq ortamında tanış olurlar
Ve dostluqlarını davam etdirirler
Sonra müeyyen müddet keçdikden sonra ikisi de bir birilerine olan hissleri dostluqdan artıq olduğunu başa düşürler ve etiraf edirler.. Qız mektebini bitirir ancaq oğlanın tehsilini bitirmesine hele 2 il var.Bu arada qizin qohumlari,ailesi qizi dörd elnen ere vermeye çalişirlar. Oğlan ise çaresiz.
Qiz oğlanin oxuduğu şeherde qalabilmek üçün her şeyi eliyir. Bu arada ise ailesi qızı ere vermek fikrinden daşınmırlar
Qiz sevgilisi olduğunu ailesine deye bilmir. Hem de oğlan hele oxuyur ve qızdan 1 yaş balacadır. Ailesinin nece qarşılayacağından çekinir. Qız oğlanın olduğu şeherde bir iş yeri ile danışır işlemek üçün. Ancaq orda birinci ili qıza pul vermeyeceklerini deyirler.Bundan sonra işler daha da çetinleşir.Onların bir yerde yaşaya bilmeleri üçün pul lazımdır amma yoxdu...Qızın ailesi sen o şeherde işlesen sene pul göndermeyeceyik deyir.Oğlan elinden geleni edir, gündüz oxuyur gece işleyir. Amma ne fayda yarım gün işlemekle o ne qeder pul qazana biler ki?
Daha sonra qızı memleketine çağırırlar.Qız mecburen gedir ve ..bir daha geri dönmür..Oğlan perişan bir halda ...mektebini atır ..
Qız memleketine gedende cesaretini topluyub her şeyi deyir, ancaq ailesi onların arasındakı bütün elaqeleri qırırlar. Görüşmek bir qırağa heç seslerini bele eşitmirler
Oğlan mektebini atdıqdan sonra bir müddet perişan gezir.Bu arada da qız evlenir...Oğlan bir işe girir. Ve qısa müddet sonra gösterdiyi müveffeqiyyet müqabilinde get gede vezifesi artır.Ve qızın yaşadığı şeherde işlemeye başlayır.Qız evlendikden 2 ay sonra boşanır. Ancaq ailesi qızı evde dustaq edir.Oğlan qızı axtarır ve münasibet qurur. Onlar hele de bir birilerini sevirdiler...Ve bir gece qız her şeyi göze alıb evden qaçır.2 genc bu qeder acılı günlerden sonra nehayet qovuşub xoşbext anlar keçirmek arzusundadırlar. Oğlanın memleketine yola çıxırlar.Yolda içkili sürücü idare etdiyi avtomobille toqquşurlar... İkisi de yerinde ce can


[1] 2 >>

Şerhler:
Emerald-eyed-angel [OFF] (10.11.2012 / 23:20)
ayyy,ne pis.
Sweet@lady [OFF] (10.11.2012 / 22:28)
Ayda
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6678 / 631