canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
MENİM AİLEM MENİM QALAMDIR.

İki müxtelif cinsin nümayendesi arasında nigah adlanan elaqe sadece olaraq, tebii heyvani elaqe ve hetta mülki müqavile de deyildir. O, her şeyden evvel er ile arvadın ikisini bir şexse çevirerek, qarşılıqlı sevgi ve inam esasında yaranan menevi ittifaqdır.(Hegel)

Heyatımız ele qurulub ki, dünya yaranandan beri yer üzerinde her an inkişaf gedir. Her şey öz süreti ile axarına qapılaraq hansısa bir istiqametde axır. Süretini artırsa da ve ya bezen büdrese de yene de dayanmır, axır ve dövr edir. Elece de bizler.
Bir ayede bele buyrulmuşdur:
Allah size özünüzden qadınlar var eder. Qadınlarınızdan da oğullar ve neveler var eder. Size temiz şeylerden ruzi verer. Ele ise batile inanırlar ve Allahın nemetlerini inkar edirlermi?İçrenizdeki subayları, kölelerinizden ve cariyelerinizden saleh olanları evlendirin. Eger yoxsuldularsa, Allah onları lütfü ile zenginleşdirer. Allah lütfü bol olandır, bilendir.

Allah teala insanları yaratdı ve onlara soylu, köklü, nesilli bir yol gösterdi. Hansı ki, bu yolda, here özüne bir gelecek seçdi. Amma, bu yolda tek irelilemek çox çetindir ve mence maraqsızdır. Qadınla kişinin birlikde olması, bu yolda yoldaş, bir-birine dayaq olması, onlar üçün daha maraqlı, rengareng heyat sürmeyi temin edir.
O qurduğun xeyalı, o düşündüyün geleceyi birinin elinden tutub, onun istisini, sevgisini, seninle daxilen ve xaricen beraberliyini hiss ederek daha da canlandırıb, o yolda daha da gümrah irelileyerek, yaşamaq daha gözeldir, neinki tek.

Aile mehz, budur o beraberlik. Bir-birlerine bağlı olan, bir-birleri üçün ürekleri heyecanla, sevgi ile çarpan gencler eşqin ne olduğunu yaxşı bilirler. Bir-birlerine qarşı bu deyerli hissi yaşayanlar bir ömür boyu beraber addımlamaq isteyi ile artıq quracaqları ailenin temel daşını qoyurlar. Gündüzleri bir yerde salamlayıb, geceleri ise bir yerde yola salaraq bir heyatı bölüşür, sevgilerinin behresi olan övladlar dünyaya getirerek, yuvalarına daha da sevinc, mena qataraq onu genişlendirir ve aile sahibi


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7030 / 1411