canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Saçlarınızın tez uzanmasını isteyirsiniz?

Saçlarınızın tez uzanmasını isteyirsiniz?

Saçlarınız hem tez uzansın, hem yaxşı görünsün.

Bir çox insanın başına gelir ki, balaca bir sıxıntı zamanl saçlarını kısdirir vı ertesi gün peşman olur. Amma kederlenmeye deymez: Onsuza da kökü sizdedi… Aancaq bezen teselli de fayda etmir.

Saçlarınızı tez uzatmaq isteyirsinizse bu bunlara nezer salın…

Her şeyden evvel özünüze yaxşı bir berber tapın ve derdinizi ona izah edin. Onu nizamlı şekilde ziyaret ederek saçlarınızı uzatma müddetinde uclarını aldırın. Çünki, qırıq saç uzansa da işinize yaramaz.
Yaxşı bir daraq elde edin. Meselen taxta daraq saçınız üçün plastik daraqlardan daha faydalıdır. Nemlendirici kremden de istifade ede bilersiniz.
Duşa girmeden bir saat evvel saçlarınızın diblerini biberiye yağıyla masaj edin. Belelikle saçlarınız daha yaxşı beslenecek. Saçlarınızı yuyarken de masaj etmeye davam edin. Saç diblerinizi orta sertlikde masajla rahatlatın.
Saçlarınıza sert davranmayın. Saçlarınızı sert bir şekilde süretlice darasanız onları küsdüre bilersiz. Günde orta hesabla 70-150 tel saçın tökülmesi normaldır. Amma saçlarınızı sert darasanız bu reqem arta biler. Buna göre de saçlarınıza qarşı mümkün olduğu qeder yavaş ve nezaketli olun.
Saçlarınızı möhkem bir şekilde bağlamayın. Saç rezinlerinden imtina edin. Eger saçlarınız qıvrımdırsa sıx dişli daraqlardan uzaq durun. Saçlarınızın da vitamine ehtiyacı olduğunu unutmayın. Saçlarınızı yumadan evvel mütleq darayın. Belece yuduqdan sonra itireceyiniz saçların sayını azaltmış olarsız.
Heftede bir gün bir yumurta, avacado yağı ve zeytun yağından istifade ederek hazırlayacağınız masaj yağını saçlarınıza tetbiq edin. Mümkünse saç spreyi ve gelden istifade etmeyin.
Külekli günlerde saçlarınızı örterek çox zedelenmesine mane olun. Güneşli havada çox qalmaq da saçlarınız üçün yaxşı deyil. Buna göre de saçlarınızı zedelemeyecek papaqlardan istifade edin.
Saçlarınızı çox uzun müddet fenlemeyin. Mümkünse özbaşına qurumalarını gözleyin. Femle en çox beş


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7031 / 1192