canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ANA QATİLLERİ

Son günlerde metbuata tez-tez ana qatili uşaqların xeberleri eks olunur. Bu genclerimizin etdiyini cinayet sözüyle izah etmek mümkün deyil, bu edilen cinayetin çox çox kenarlarında bir şey belke bir vehşilik. İnsanın ağılının döze bilmeyeceyi planlarla, soyuqqanlılıqla reallaşdırılmış ,insanın qanını donduran bu cinayetler,insanları şoka salır.

Metbuatda çıxan xeberlere göre bu uşaqların ortaq nöqteleri hamısının da varlıqlı ve boşanmış ailenin uşaqları olmalarıdır. Bu cinayetlerden birini işleyen Bursalı V. F polisin satanistsenmi sualını bele cavablayır ‘'Allaha inanmıram ki, onun yaratdığı şeytana tapınım? satanist deyil, ateistem''deyir. Eyni zamanda ‘'Spirtli herekat partiyası''adlı bir qrupa da üzv ,spirt alan bir genc ,bu cinayetler hetta cinayet deyimi qeyri-kafi qalar vehşilik deyim cemiyyet olaraq elbette ki, hamımızı derinden sarsıttı. .Amma yene cemiyyet olaraq oturub düşünmemiz ve bu hadiseleri analiz etmeyimiz gerekdir.
Allahın elimize tertemiz olaraq verdiyi bu uşaqları evvel valideynleri ,sonrada cemiyyet olaraq bizler bu şekile salmadıqmı? Ele ise bu vehşilikler bize gösterir ki, gerek valideynlerde, ictimai mühitde bir problem mövcuddur.

Cemiyyet olaraq bu seviyyeye çatmağımız dini heyatımızdan tedrici olaraq uzaqlaşmağımızla başladı. Buraxın uşaqlarına dinlerini öyretmeyi, dinin ‘'d''sine bele dözüm ede bilmeyen müasir ve müasir insanımız ,mekteblerde bele din derslerinden ,birden uşaqlarının zehinlerine bir Allah kelamı düşmesinden qorxan, illerce din tedrisinin seçmeli ders olmasının mübarizesini etmiş döyüşçülerdir.

Bizler sehvi Allahı heyatımızdan, evimizden, heyatımızdan çıxararaq etdik. Menevi deyerlerden uzaqlaşıb ,heyatı yalnız pul, maddi deyerler, zövq, sefa, hesab edib uşaqlarıda bu inkarçı ve materialist ,exlaq mefhumundan bixeber zehniyyetle yetişdirmekle etdik.
Ustad Tebatabai tefsirinde buyurub; ‘'Gözel exlaq ile qorunan iman desteyi ile insanlar ancaq xoşbext ola biler. Gözel exlaq ise, tövhid inancı ile mümkündür. O


[1] 2 >>

Şerhler:
Aysel@ [OFF] (19.11.2012 / 11:36)
Ümid edek,Allahïmïza her an dua edekki,her kes tezlikle haqq yoluna,düz yola qayïtsïn in$Allah!Cox sagolun!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6696 / 1291