canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
NAMAZI YÜNGÜL SAYIB QILMAQ FİKRİNDE OLMAMAĞIN AXRI

Islam Peyğemberi (s.e.v.v.) buyurur: her kim (ister kişi, isterse de qadın) sehlenkarlıq edib namaz qılmamaq fıkrinde olsa, Allah-Teala ona 17 bela verer: 5-i dünyada, 3-ü ölen vaxt, 3-ü qebirde, 3-ü Qiyametde ve 3-ü Sirat körpüsünden keçende.
Dünyada: 1. Yaşayışında ruzi ve bereket çekiler. 2. Üzünden nur çekiler. 3. İslam dininden ona behre çatmaz. 4. Saleh şexslerin onun baresinde etdiyi duaları qebul olunmaz. 5. Duası qebul olunmaz.
Qiyametde: 1. Heyvan suretinde meşhur olar. 2. Emel mektubu sol eline veriler. 3. Hesabı uzun çeker.
Sirat körpüsünde: 1. Allah, rehmet nezerini ona salmaz ve (günahdan) paklanmaz. 2. Günahından evez qebul olunmaz. 3. Hesabına göre min il saxlanılar sonra onu Cehenneme daxil ederler, Allah Quranda buyurur: (Cehennem ehlinden soruşdular) Sizi Cehenneme salan nedir? Cavab vererler: Biz namaz qılanlardan deyildik! (Müdessir sur. 42-ci aye).
Ölen vaxtda: 1. Zilletle can verer. Özünde ele ağırlıq hiss eder ki, sanki dağ altında qalıb ve ele zeifleyer ki, sanki ona şallaq vurarlar. 2. Ele teşne olar ki, eger dünyanın bütün suyunu içse yene doymaz. 3. Ele acar ki, eger dünyanın bütün yemeklerini yese yene doymaz.
Qebrde: 1. Şiddetli qem ve qaranlıq. 2. Qebr sıxıntısı ve Qiyamete qeder ezab. 3. Rehmet meleklerinin müjdesinden mehrumluq.


Şerhler:
Medica [OFF] (03.12.2012 / 15:40)
Allahtala cumlemize namaz qilmaqi, nesib etsin.
-mende@varam- [OFF] (01.12.2012 / 18:56)
Allahim bütün müselman baci ve qardawlarimin günahlarini bagiwla bize imanla ölüm qismet ele ve bizi cennetde qovuwdur. (amin)
Aysel@ [OFF] (01.12.2012 / 16:56)
Dua edek gec-tez her bir bende haqq olan ALLAHIN YOLUNA qayitsin insallah.Cox sagolun.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6716 / 1029