canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Saçların daha gur ve parılıtı olması üçün maskalar

Saçlarımız çox gec uzanır ve cansızlaşır. Cansız saçlarımızı canlandırmaq üçün aşağıdakı maskalardan istifadee de bilersiniz.

2 eded yumurta sarısına 2 xörek qarışığı genegerçek yağı, 1 çay qaşığı xardal tozu, 1 xörek qaşığı limon şiresi ve ya sirke töküb qarışdırırıq. Alınmış qarışığı saçın dibine çekib 40 deqiqe gözleyirik. Sonra saçları yumşaldan şampun ve ya 1 litr suya 2 xörek qaşığı çobanyastığı ile yaxalayırıq. Netice: gözel saçlarınızla fexr edin.

Yağlı saçlar her bir qadının baş belasıdır.
Bununla mübarize aparmaq, salonlara gedib meslehetler almaq xeyli vaxtımızı alır. Her bir qadın özüne qulluq etmeyi bacarmalıdır.

Yağlı saçlar üçün en yaxşı maska genegerçek yağı ile soğan suyunun qarışığıdır. Genegerçek yağı apteklerde satılır. Heresinden 2 qaşıq olmaq şertile genegrçek yağı ve soğan yaxşıca qarışdırılır. Başınızı yumamışdan yarım saat qabaq saçların dibine hemin qarışığı çekib, başınız polietilen papaq ve ya desmalla örtüb,yarım saat gözleyin, yarım saatdan sonra saçları adi qaydada yuyun. Bu çox faydalı maskadır, yegane menfi ceheti soğan iyinin olmasıdır.
Bunu da etir vasitesile ardan qaldıra bilersiniz

Nazik saçlar xüsusi qulluq teleb edir. Onlara çox hessas yanaşmalısınız. Bu maska bal, konyak ve zeytun yağından ibaretdir. Hamısından eyni ölçüde götürüb qarışdırıraq saçlarınıza çekin. Saçlarınızı polietilen papaq ve ya desmalla örtün. 1,5-2 saat gözledikden sonra limon suyu elave edilmiş ilıq su ile saçlarınızı yumalısınız.

Qeyd: Bu maska 10 günde 1 defe olmaq şertile istifade edile biler.


Şerhler:
Lucapen [OFF] (07.08.2013 / 23:04)
bravo yani.
»Sağlamlıq ve Maskalar
»Qadın Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7524 / 369