canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Daha arıq görünmeyin yolları

1. PALTAR

Rengler
Tünd renglerin daha arıq gösterdiyini unutmayın. Rengleri uyğun olan olan paltarlar seçin. Tek bir reng geyseniz, daha ince görünersiniz. Debden düşmeyen zenci ve “herbi renglerden” istifade ede bilersiniz. Tünd rengleri bedeninizin alt qisimine geyin, belelikle daha ince görünersiniz.

Naxışlar
Geyineceyiniz paltarda böyük şekiller olmamasına diqqet yetirin. Kiçik şekiller ise sizi daha ince gösterer. Böyük şekillerden ve hendesi naxışlardan ibaret olan ve yaranan geyimler geyinmeyin. Enine xettler yerine, boyuna xettli geyimler seçin.

Etek
Etek boyunun düzgün seçimi çox ehemiyyetlidir. Etek boyu sizi gözel de ede biler, biyabır da… Ona göre de diqqetli olun. Sehv seçiminiz sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterer. Dizde biten etekleri ya da uzun etekleri seçmelisiniz. Diz üstündeki etekler, diqqeti qalın olan qıçlara çeker.

Şalvar
Şalvarlarda cib seçimine diqqet yetirin. Çünki cibsiz şalvarlar ombalarınızı daha böyük gösterer. Cibli şalvarlar ise ombadakı artıq kiloları gizlede bilir.


2. BEDEN

Deri rengi
Tünd deri hemişe daha sağlam ve zeif bir görünüş yaradar. Eger bedeniniz tünd deyilse, tündleşdirici pudra ve kremlerle derinizi tündleşdire bilersiniz.

Ayaqlar
Qıçlarınızın ince ve seksual görünmesini isteyirsinizse, önüne ve arxasına beden yağı sürün. Qıçınızın daha uzun ve ince olduğunu göreceksiniz...

Eller
Barmaqlarınız qısa ve kökdür deye kederlenmeyin, çünki bunun da bir çaresi var. Dırnaq boyasını vurarken dırnaqlarınızın kenarlarında boşluq buraxın. Artıq daha ince görünecekler.

3. MAKİYAJ
Makiyaj ederken almacıq sümüklerinizin altına tünd tonlarda sürme seçin. Üzünüzü daha zeif gösterecek. Gözlerinizin üst qapağının xaricine qara göz qelemi çekin. Alt hissesine ise göz qelemi çekmeyin, eks halda gözleriniz daha kiçik görüner. Gözlerinizin böyük görünmesi üzünüzün de zeif görünmesini temin eder.

4. SAÇ
İnce görünmek üçün en ehemiyyetli addımlardan biri de saçlardır. Toppuzlar ya da atquyruqları


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7032 / 1274