canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Virtual sevgi xowbextlik getirirmi?

İnternetle tanışlığı qızlar ciddi qebul edir...

Müsahibim 18 yaşlı Sebine Abdullayeva internetle tanışlığa ciddi yanaşmır. Deyir, bele münasibetlerin çoxu yalan üzerinde qurulub: "Özüm de bir neçe defe virtual tanışlıq metodundan istifade etmişem. Şekilleri fotoşopda ele düz-qoş edirler ki insan baxanda "axtardığımı tapdım" deyir. Amma di gel, görüşe gedende bütün ümidlerim, isteklerim alt-üst olur. İnternetde şekline vurulduğun insanın ya boyu balaca olur, ya da beli eyri. Mecburen ele ilk görüşden sonra nömreni deyişerek, zenglerden qaçırsan. Belece elaqe kesilir".

Hemsöhbetim internetde sual-cavabdan yorulmayanların, eslinde real heyatda utancaq olduğunu deyir: "Eleleri olur ki, yazanda o qeder süretli yazırlar, çatdırıb cavablandıra bilmirsen. Üzbeüz gelende sen onun üzüne baxırsan, o da senin. İki-üç kelmeni gücle danışırlar. Ona göre de boş şeylerdir. Ele en yaxşısı gördüyün, bildiyin biri ile münasibet yaratmaqdır".

20 yaşlı Senan Cümşüdov da internetde tanışlığı ciddi hesab etmir. İnternetde tanışlığı sadece bir meşğuliyyet sayan S.Cümşüdov bununla vaxt öldürdüyünü deyir. "Hem de darıxmıram. Qızların çoxu ise bir az danışan kimi işi ciddiyyete çevirirler. Hetta hemin saniyeden qısqanclığa başlayanlar var. Herden eyni vaxtda iki qıza yazıram. Bunu tutub üzüme vuranlar da olur".

Müsahibim heç vaxt internetde tanış olduğu bir qızla evlenmeyeceyini bildirir. Bunu ise inamın olmaması ile elaqelendirir. "Menle danışıbsa demeli başqasıyla da danışa biler".

21 yaşlı Gülare Mirzeyeva özü virtual sevgiye inanmasa da bezen istisnaların olduğunu deyir: "Men özüm internetle başlayan sevgilere inanmıram. Ancaq nadir hallarda bele münasibetler resmileşir. Meselen, menim refiqem çatda tanış olduğu oğlanla aile qurdu. İndi çox xoşbextdir. Mene ise çat yalnız dostlar qazandırıb".


Şerhler:
7gun24saat [OFF] (14.04.2013 / 03:55)
Bele bir meseleni tema edib muzakire etmek bele agilsizliqdir! Ozune real heyatda yoldash, dost, sevgili tapa bilmeyen bedbextlerden otrudur-chat tanishliqlari!
gunewim_sen [OFF] (09.03.2013 / 22:01)
hm bu sevgi hec olmurki xowbextlikde getirsin?
Son_goruwde_ilk_opuw [OFF] (19.02.2013 / 21:09)
Münasibətlərinin tutuşub tutuşmaması hər iki tərəfin xasiyyətlerindən asılıdır.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7035 / 1062