canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Spirtli icki...

Bir nefer şexs ölüm cezası ile cezalandırılır. Hemin şexse heyatının bağışlanması üçün sadece bir şans verilir. Onun olduğu hücreye yaxından tanıdığı bir qadın, bir uşaq ve bir de spirtli içki qoyurlar ve ölümden qurtulması üçün 3 şert müeyyen edirler:

1) Ya qadına tecavüz et...
2) Ya uşağı öldür...
3) Ya da spirtli içkini iç...

Yeni mehkum ölüm cezasından azad olmaq üçün bunlardan birini etmeli idi...
Mehkum edilmiş şexs qarşısına qoyulan şertlerin evvelce çetin olduğunu düşünse de bir qeder sonra bu fikrini deyişir. Üreyinde özü-özüne deyir:
"Qadına tecavüz ede bilmerem. Çünki o menim en yaxın dostumun heyat yoldaşıdır... Uşağı öldüre bilmerem. Çünki men heyatım boyu heç adice bir qarışqanı da incitmemişem. Men cinayetkar deyilem... Ancaq o birileri ile müqayisede ede bileceyim tek şey spirtli içkini içmekdir..."
Ölüm cezasına mehkum edilmiş şexs bunları üreyinde fikirleşdikden derhal sonra spirtli içkini götürerek axıra qeder içib qurtardı. İndiye qeder heç vaxt birden-bire bu qeder çox spirtli içki qebul etmemişdi. İçki ona tez menfi tesir gösterdi. O, artıq öz davranışlarını idare etmek qabiliyyetini itirmişdi. Heyatı boyu bir qarışqa bele incitmeyen insan bir anda vehşi heyvana döndü. Önce spirtli içkinin tesiri altında en yaxın dostunun heyat yoldaşına tecavüz etdi... Daha sonra ise neçe deqiqedir ki, ağlayıb ses-küy salan balaca uşağın üzerine hücum ederek onu boğub öldürdü...

Resulullah (s) buyurur:
İçki pislikleri anasıdır. Kim içki içse 40 gün namazı qebul olmaz ve içki qarnında ölse, cahiliyyet zamanındakı boylu qadınlar kimi öler.
Resulullah (s) buyurur:
İçki içen şeytanın gelinidir.


Şerhler:
Q@R@Q@RT@L [OFF] (01.08.2013 / 11:09)
ne siqaret chekirem, ne spirtli ichki ichirem,ne narkomanam, ne de ki ateistem. Ancaq coca-cola ichmeden de dura bilmirem.
Intizarda [OFF] (18.02.2013 / 17:08)
Maragli movzudu.coxsagolun
Ramil_85_85 [OFF] (18.02.2013 / 00:49)
Spirtli içki ne olan weydi bilmirem. Hec bilmekde istemirem. Hemcinin siqaretde.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6749 / 1124