canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Weytanin qovulmasi

★★★Kicik hekaye




Bir müddet rayonun ziyalılarından sayılmış ve indi unudulan, hetta unudulduğu üçün bezilerinin de yazığı gelinen şair Aydın Gencer haqda qeribe şayieler dolaşmaqda idi. Bu şayieleri bir yere toplasaq “memmedqulusu” bu idi- şair getdikce deli olur. Kimi deyirdi istedad basıb ağlını “nakazat eleyib”, kimi deyirdi savad ağlına zor gelib, kimi de deyirdi onsuz da şairler bir az delifason bir şeyler olurlar. Aydın Gencerin ağlının azaldığını düşünenler onun el arasında hörmetinin de azaldığını düşünürdüler. Hanı o Aydın Gencer ki bir toy onsuz keçmezdi-ele bir tamadalıq ederdi bütün toy ehli şad olardı. Hanı o Aydın Gencer ki rayonmiqyaslı tedbirlerde ele şeirler deyerdi ki camaat yarım saat el çalardı? Hanı o Aydın Gencer ki arada ekrana da çıxardı-qohumları da bir ay bu hadiseden danışıb ona –buna yanıq vererdiler.

İndi nooldu ona ki –ümumiyyetle heç çağrıldığı toya da getmir- 5 saat bozartma yemek olmaz deyir. Hanı o Aydın Gencer ki elin bir yasına da getmir-bu ağlaşmadan çıxıb bozartmaya daraşan qadınları görmek istemirem deyir. Sanki özü ölmeyecek, özünün ölüsü düşmeyecek. İndi nooldu ona ki heç merekeye de çıxmır-artıq bu admlarla o qeder eyni şeylerden danışmışıq tekrar eşitmek istemirem onların meişet söhbetlerini deyir.

Bes gelin görek bu Aydın özü ne düşünür özü haqda. O, yene özü ile danışırdı:
-Öl Aydın ,öl. Senin uğrunda mübarize apardığın amalları heç öz evidede yaşada bilmirsen. Öz arvadın iki gündü senden gör neye göre küsüb-filan seriala baxmasına mane olmusan. Öz anan gör senden niye küsüb-senin meqalelerinden biri keçib eline. Indi arvad ele bilir balasını bu gün sabah tutacaqlar.-Senden adam olmadı deyir. Niye Allahın qoyduğu yolnan getmirsen?

Guya heqiqeti yazmaq şeytanın qoyduğu yol imiş. En yaxın dostun da üz dönderdi senden-nedi-nedi seçkide ona kömek elememisen. Osa onsuz da seçilib, senin pisliyin özüne qalıb. Amma adam başa düşmek istemir ki balam, men senin xeyrine tebliğat apara bilmerem. Birincisi


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
*QIGIlCiM* [OFF] (23.02.2013 / 22:40)
Evveli yaxwi olsa da sonu kafirliye gelib cixdi.Allah belelerine hidayet etsin
Ressam_Qiz [OFF] (23.02.2013 / 02:01)
Ay wowum maraqlidi eline sagliq
se-le-na [OFF] (23.02.2013 / 01:17)
hemise haqsiz haqlini haqlayir.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6583 / 882