canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
sevgilim

Senden bir gun bele ayri qala bilmirem! Seni gormek uchun telesirem. Uzaqda olanda min cur behane tapib sene can atiram. Gece de olsa yolu gozume alib gorushune gelirem. Sene nifret edirem, amma ozum de bilmeden seni sevirmishem.

Mene her bir pisliyi gosterdin. Menim uchun ideal olan bezi sheyleri gozum onunde mehv eledin. Deyirem eybi yox... Sevginin yolunda her sheyden kechmek olar. demesen de, hiss eletdirirdin ki, meni kechmish xatirelerime qisqanirsan. Xetrine mehv eledim hamisini. Senin gosterdiklerin menim dostlarim oldu, sechdiyin insanlarla danishdim. Onlara inandim. Yanildigimi gec bildim...

Sene olan hisslerimi basha dushmurdum! Ozumu pak ve temiz sanirdim, amma seninle tanishligimizin ikinci ilinde hiss eledim ki, chirkinleshmishem. baxishlarim deyishib, deyesen sert olmusham. Ureyimde seni gunahkar bilirdim. İndi men bildirmesem de, nifret edirem sene. Seni qinayiram ki, mene aci heqiqetleri qebul etmeye mecbur eledin. Subut eledin ki, senden xoshum gelmese bele, sevmeliyem. CHunki qalan her shey yalan imish. Dostluqlari, sevgileri fani gordum... Senden ilhamlandim, senden bashladim yazmaga... İndi sene chatmagima az qalib. Sevgilim, uzaqdan qirishmish simani, eyni zamanda genc kimi qaynarligini ve uzume kinaye ile baxib "xosh geldin" demeyini hiss edirem...

Mashinin penceresinden ishiqlari sayrishan Rayonumu, sevgilimi gorurem... Senden bir gun bele ayri qala bilmirem, seni gormek uchun telesirem. Aci heqiqetlere telesirem!


Şerhler:
_ELYA_ [OFF] (01.03.2013 / 19:30)
Bu nedir axi hara gedirsen sevgi, hara baxirsan sevgi, ne edirsen sevgi, oxuyursan sevgi, yazirsan sevgi... Sevgiler meni bezdirib daha..... Kaw ki, aci olmasa bu sevgi..... Amma insanin icinde bir umidi olanda sebr etmeyide, gozlemeyide bacarir... Bax men o Sebr edenlerdenem. ALLAH axrimizi xeyir etsin. AMIN ! ! !. . .
Tixtix [OFF] (01.03.2013 / 18:21)
Menimde sevgim meni deyiwdi apa pisliye dogru cunki men indi dahada hessas sinir xestesi olan biriyem
Ressam_Qiz [OFF] (01.03.2013 / 14:36)
eh sevgi sen insani nece deyiwe bilmisen anlamaq olmur
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6573 / 1383