canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
(BALACA VEHWI MELEK)

Nahid: Bax biz bu evde yashayacagiq.
Hech ne demeden susdum. Nahid elimden tutub arxaasiyca dartdi.Bax bu birinci mertebe burda metbex var, bu terefde zal televizor. Bax burda ise hamam tualet.
Gel indi ikinci mertebeye baxaq. Burda 4 otaq var. Bax bu qonaq otaqidir,qonaqlar gelende yatir. Bax bu bosh otaqdir. Bura ise gel-gel bax bu ise senin otaqindir.
Otaqa baxdim. Nece gozelotaq idi. Divarlari chehrayi ve getdikce benovhseyileshen tonlardan ibaretidi. Ortada boyuk bir yataq var idi. Pencereye yaxinlashdim. Pencere ise Deniz baxirdi.
Nahid:Otaqini beyendin?
-Chox saq olchox gozeldir.
Nahid:Belkesene maraqsiz olar amma bax buda menim otaqimdir.
Bu sozu deyince sanki rahatladim. Nahid guvenmekde yanilmmamishdim. O hemishe ushaqliqdan beri meni qorumsuhdu, ne zaman tehlukede olsa idim daima ozunu chatdirar meni guvende hiss etdirerdi.
Sonraashagiya dushduk. Divanda oturdum. Nahid elindeki iki kofeni goturub:
-Al ich Aylin bir az dincel.Birde hech neye gore narahat olma. Chol qapisinda kamera var. Cheper hundurdur. Al bu da senin telefonun, men de ozume yeni nomre almisham ve nomremi de senin telefonuna yazmisham. Nahid kameni yandirdi. Ev artiq qizmaga bashlayirdi.
Kofeni elime tutub yavash-yavash ufururdum. Kofeden bir qurtum ichdim ve yeniden stolun ustune qoydum. Bashimi divanin yuxarisina dayayib fikirleshmeye bashladim.
Istesemde istemesemde Samir gelirdi aglima. Goresen getdiyimioyrenib ne etmishdi. Cani yanirmi? qoy anlasin xeyanet de demekmish. Qoy o da aci cheksin.Onunla qarshilashib her sheyi uzune chirpsaydim ne olacaqdiki? Ya tesdiq edecekdi, ya uzr isteyib yalvarmaga bashlayacaqdi. Onuu yalvaran gorseydim daha da gozumden dushecekdi. En azindan indi yadimda o hech vaxt eyilmeyen Samir kimi yadimda qalib...Ne qeder yalanchi xeyanetkar olsada bele...Aciz Samir deyil. Hani bir insani chox seversiniz ve o ele hereket ederki ichinizde bir sheylerin qirildigini hiss edersiniz ve ondan sonra ne qeder isteseniz bele onu hech vaxt bagishlaya


[1] 2 3 ... 21 >>

Şerhler:
Melamori [OFF] (07.03.2013 / 19:03)
Cox aqressivsiniz. Terifliyende yaxsidi , etiraz bildirende pis? Yenede deyirem Ozunuz bilersiz . Sadece olaraq hech olmasa kimin hekayesi oldugunuqeyd etmek olar. Neyse .
_ELYA_ [OFF] (07.03.2013 / 00:15)
Bize bele xowdur. Biz burdan oxuyuruq o qizdan bize ne? Bizde Feridin eziyyetin yere vurmuruq., biz buranin daimi oxuculariyiq. Hemiwede bele olacaq oz adimdan deyirem
Melamori [OFF] (06.03.2013 / 21:23)
Araqatanliq eliyen yoxdu burda. En azindan o hekayeni eziyyetle yazan xanima hormetsizlik etmish olur. Ne ise ozunuz bilersiz. Hazir hekayeni kopi edim bura yapisdirmaga ne varki.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6561 / 1531