canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ugur Boceyim

Yeni hekaye
UGuR BoCeYiM (NuRa NuRi)
Bolum 1.2
-Mama,ay mama -guzgude ozune baxaraq saclarini,geyimini seliqeye salmaga bashladi.Anasindan ses gelmeyince yene anasini sesledi:
- Mamaaaaa,gecikirem axi,tez gel,bax gor neceyem -deyerek anasinin gelmesini gozlemeden Fidan metbexe kecdi. Xuraman qizini gorcek ureyine fereh doldu:
- Beh beh..universitetde hami olecek balam ucun. Qrupda ele tek sen gozel olacaqsan.
Fidan:
- Xi xi xi... Qurban olaram e sene,birdenemsen. Ne operdim seni,prosta pomadam geder deye opmurem - deyerek mamasina opushu hava ile gonderdi
Xuraman:
- Deli a a.. Al bunu qoy sumkana aciyanda yeyersen -deyerek salfetkaya bukulmush perojnani qizina uzatdi.
F: - Ay mama,bufet var da, ordan alaram bir shey.
X: - cox danishma,apar yeyersen.
Fidan elacsiz qalib perojnani goturub sumkasina qoydu. Anasiyla sagollashib yola dushdu. Cox heyecanli idi. Ilk ders gunu idi.
Xuraman qizindan nigaran idi. Cunki bilirdi ki, qizi cox safdir, ozu shanssiz oldugu ucun qorxurdu qiizi da oz taleyini yashayar. Bu fikirlerle yataq otagina yaxinlashdi:
- Asif,Asiiiff, dur daha saat 8-e qalib -deyerek erini yuxudan oyatmaga calishdi.
Asif Xuramanin 2ci eri idi. 1ci eri rehmete getdikden snra onunla evlenmishdi. 1ci erinde bexti getirmediyi kimi 2ci eri de onun ugursuz secimi idi. Heyat Xuramanin uzune hec gulmemishdi. Heyat Xuramanla oyunu bitirdiyi zaman ecel 4yashli oglu ile erini denizde olarken yaxalamishdi..ele denizde de bogulmushdular.. Eyni zamanda hem ogul itkisi, hem yoldash itkisi Xuramana cox pis tesir etmishdi.. Heyata tek Fidan ucun tutunmushdu. 3ilden sonra qonshu qadinin vasitesile Asifle tanish olmush,yungulvari yigincaqla Asifgile kocub onun yoldashi olmushdu. Eslinde Xuraman Asifle bir dul qadinin uzerinden yad,pis ,iyrenc niyyetli baxishlari yox etmek ucun aile qurmushdu.
Asif yerinde qurdalanaraq - hmmm,nedi yene? - deyerem mizildandi.
X:- dur daha, ishe getmelisen.
A: - saat necedi?
X: -8e qalib. Dur gel sufre de hazirdi.
A:- neee?


[1] 2 3 ... 80 >>

Şerhler:
71v17 [OFF] (24.03.2013 / 12:09)
chox saq olun lezzet eledi
clipsol [OFF] (12.03.2013 / 00:49)
cox tesir edici idi butun isimi buraxdim ki,sona catdirim,sevgi insan omrunun bezeyidir,bu hissi yasamayan demek ozu de yasamir,cox kovreldim,men de sevirem amma.....!cox sag.....
_ELYA_ [OFF] (09.03.2013 / 04:15)
Of nehayet oxuyub bitirdim. Cox eladir. Bu hekayede hem guldum, hem agladim. Ne bilim insan hissleri cox qeribedir. Yazdiginiz ucun cox tewekkurler. Ellerinize sagliq.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6561 / 1549