canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Asya

«Asya»

Basimi masinin susesine dayamisdim.Xeya llari mda alem deymisdi bir-birine .Qefleten onun uzu geldi aglima .Ele bil indi aglima geldi onu nece sevdiyim.Onu qeder cox qirmisdim,incit misdi m.Ne qeder aglatmisdim kim bilir.O her defesinde meni bagislayir:Bili rem ki bilerekden etmirsen -deyirdi.O bilmirdi ki ,men bunu bilerekden edirem.Yeni etmeye de bilerem.Amma etdim onu cox uzdum.Bu fikirleri beynimden qovmaga calisdim.Amma onun uzun saclari ,iri qehveyi gozleri gozumun qabagina geldi .Birlikde oldugum anlari xatirladim.Ilah i men onunla nece de xosbext idim.Meni men eden tamamlayan insan ...O mene dunyalari bagislayan gulusu ozum sondurmusdum.O tekrarsiz baxislari ozum mehv etmisdim.Her sey bitdi .O artiq hec vaxt senin olmayacaq .O hec vaxt cata bilmeyeceyim qeder uzaqda qaldi .Axi nece dilim geldi ki ona dedim "Men gedirem Asya ,uzaga ,lap uzaga .Basa dusursen meni ?Biz daha birlikde ola bilmerik .
O sakitce basini asagi salmisdi ,deyesen aglayirdi .Men mehel qoymayib ele cosgunluqla danisirdim ki :Sen sadece bir xos yuxu idin.Men bu royadan ayilmisam.Men derk edirem ki biz bir-birimize lazim deyilik artiq. Duz gozlerine baxib :Seni artiq seve bilmirem Asya dedim.O zeif sesle deyesen" getme ",dedi.Belke de mene ele geldi "Indi fikirlesirem ki Asya hec vaxt meni neyese mecbur etmeyib .Ondan ayrilib gelende de etiraz etmedi.Bes niye men ondan zorla ayrilirammis kimi ona tezyiq edirdim?
Bu menim xarakterimle baglidir yeqin ki ,hec. vaxt ne dusunduyumu ,ne danisacagimi deqiq bilmirem.Deyese n avtobus menzil basina catirdi. Artiq sernisinler dusmeye hazirlasirdilar .Men de hazirlasdim ve dusdum.Taksi saxlamaq lazim idi .Nese getmek istemirdim hec bir yere .Istiqametimi deyisdim.Kassay a yaxinlasdim.Eks istiqamete bir bilet aldim. Bedenimden qeribe bir usutme kecdi.
Gozumun qarsisina Asya hemin mesum simasindaki gulusle canlandi .O picildayirdi :Bilirdim ki qayidacaqsan,amma bele tezini men de gozlemirdim .
P.s Muellifi men deyilem.Yazari :Aytekin Fazilq


Şerhler:
SeNiNLe___SoN [OFF] (11.03.2013 / 00:37)
twk...
ayli_gecem [OFF] (09.03.2013 / 20:03)
Twk,cox gozel idi.
_ELYA_ [OFF] (09.03.2013 / 02:58)
Tewekkurler
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6561 / 1536