canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Eşq Haqqinda...

Eşq qarşı qoyulmaz, idare edile bilmez, texire salina bilmez, manee töredile bilmez.

Eşq, hirs, heyecan ve şehvetle formalaşır ...

Eşq, seçile bilmez, yönlendirilemez, zamanı kestirilemez ...

Eşq, şüurun nezaret ede bildiyi bir şey deyil, bütün proses şüursuzdur ...

Eşq, hormonları herekete keçirerek bedeni ve ruhu sarar, insanı esir eder ...

Eşq seçimle gelmez ...

Şüurun dövre xarici olduğu eşq müddetinde insan uşaqlaşır, ağıllıca hereket ede bilmez olar, yetkin duyğu ve düşüncelerinden uzaqlaşar.

Bütün menlik bir başqası terefinden zebt edilmişdir, o olmadan heç bir şey olmaz, heç bir şey menası yoxdur.. Eyni ana körpe elaqesindeki kimi. Körpe üçün tek hezz menbeyi anadır, ana körpe üçün yaradılmışdır. Aşiq olunan adam onun üçün yaradılmışdır ve o her şeydir. Aşiq olandan başqa heç kimin görülmesinin mümkün olmadığı bu veziyyet sarsıdıcı xestelikli bir haldır.

Bağımlılık yaradan eşq, bir müddet sonra ayrılıq nöqtesine gelir. Ya sevgiye geden bir müddete girer ya da arxasında böyük ağrılar buraxaraq biter.

Eşq-de sevgiye geden yol ağrıda olsa bağımsızlaşmayı, azadlaşmağa teleb edir!

Esq-de sevgiye gedişde bir-birlerinden ayırma ve bağımsızlaşma, özgürleşme vardır. Esq-de ayrı olmaq qeyri-mümkündür et ve sümük kimi bir-birlerine yapışmışlardır. Zamanla çetin de olsa adam öz dünyası ve içindekilerle, onun dünyası ve içindekilerde olub bitenlerin fırqini görer. Körpe anadan ayrılmaya başlamış ferdilik qazanmağa başlamışdır. Artıq men ve o biri vardır. Ferdiliyin qazanılması o biriyle bütünleşebilme eyni zamanda ayrı qala bilmek mümkün eder.

Bireyselleşme ve qopma , deyişikliye ve yeniliye açıqlığı getirir, bir-birlerinin inkişafını destekleyirler. Güvene söykenen gerçek menada yaxınlıq qurular.

İstek ve arzular dürüstce deyiler, istenmeyen bir şeye rahatca xeyr deyilir. Elaqede alma ve vermenin tarazlığı qurular.

Kimse qarşısındakını deyişdirmeye ve idare etmeye çalışmaz, özünün ve o birinin serhedlerini biler. Bağlılığı qebul


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6948 / 1150