canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Müemmali ölüm

DEDEKTIV HEKAYE
MUEMMALI OLUM
Leyla Hesen Esgeri..
Proloq
Cinayetler ustaliqla toredilib,uzun muddet ashkar olunmaya biler.Lakin en sonunda hemin cinayet oz neticesine qovusacaqdir!


Qapinin bele möhkem döyülmesi onu yuxudan ayiltdi.Heç bele sheyi sevmezdi.Bunu nezaketsizlik kimi qebul ederdi.Yastigi uzunden cekdi.Yariacilmish gozleri ile saati axtardi.Qol saatina nezer salib,ayaga qalxdi.
Bu shexs gunorta yatmagi çox severdi.Lakin artiq axshama dogru idi.Qapinin döyülmesi ise artiq dayanmishdi.Qulluqçu israrla ev sahibinin yatdigini bildirmesine baxmayaraq qonaq ona görmeli oldugunu soyleyirdi.
Yavash-yavash otaqdan çixdi.Gelen qonaq onun kefini daha da pozmushdu.Qapida duran mexfi ishçi Cek idi.Cek onu görer-görmez papagini bashindan bir az qaldirib,salamlashdi ve dedi:
-Salam,doktor Mayk.Bu gun ehvaliniz necedir?
Mayk adeti üzre bele suallara cavab bele vermezdi.Bashini olumlu menada terpederek,masaya eyleshdi.Xidmetci iki etirli çayla içeri daxil oldu.Mayk cox tund xasiyyetli 56 yashli bir hekim idi.Mister Cekin iceri daxil olmasindan beri onunla bir kelme bele kesmemishdi.
Mayk masanin bashinda,Cek ise bir az kenarda eyleshmishdi.Mayk masanin üzerindeki nimçenin içerisinde olan bekonlardan iki parçasini alib,qonaga uzatdi.Cek birini dishleyerek,masanin uzerine qoyub,salfetle elini silerek tesekkur etdi.Baxishlari narahat idi.Gozleri evin dord terefine nezer salib,neyise axtarirmish kimi baxirdi.
Doktor Mayk Cekin hereketlerine nezer salaraq az once qapini doyme terzine gore ona olan hirsinin soyudugunu hiss etdi.Düshündü: Yox,ele de nezaket yoxsulu bir insan deyil.Sesli shekilde Ceke muraciet etdi: -Cek..Uzr isteyirem..Mister Cek..Bu ani gelishinizi neye borcluyam?
Bu sözleri deyerek qelyanini doldurub,alishdiraraq,tustulemeye bashladi.
Cek fincani dodaqlarina toxundurub,çaydan bir qeder içdikden sonra cavab verdi:
-Doktor Mayk,menim sizi narahat etme sebebim murekkebdir.Men yene bir cinayetin uzerini açmaga çalishiram.
Doktor Mayk gozunu


[1] 2 3 ... 12 >>

Şerhler:
LeylaAsgeri [OFF] (06.10.2014 / 20:59)
Yazdim deyendeki men yazmisham bu eseri!
_ELYA_ [OFF] (15.03.2013 / 04:04)
He dogurdanda maragli idi. Thank you
Casillas [OFF] (14.03.2013 / 12:45)
Bunu yazdim deyiwikliy olsun,,, tamam onu yazaram...
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6556 / 1603