canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Meni sevirsen..?

Günün birinde gülle su qarşılaşar ve dost olarlar,ilk önceleri dost olaraq davam eder birlikdelikleri.Elbetdeki zaman lazım idi bir birlerini tanimağa,zaman keçdikce gül o qeder xoşbext olarki sevincden içi içine sığmaz ve anlayar ki suya aşiq olub.ilk defe aşiq olan gül etrafına gözel qoxular saçır sırf senin xetrin üçün ey su.
Vaxt keçdike artıq su da içinde bir şeyler hiss etmeye başlayar güle qarşı,zenn eder ki çiçeye aşiqdir amma oda ilk defe aşiq olar.Günler,aylar öter ve çiçek:"göresen su meni sevir"? deye düşünmeye başlayar,çünki su çoxda marağlanmaz çiçekle.halbuki çiçek alışqın deyil bele bir sevgiye ve dayana bilmez suya "seni sevirem" deyer.Suda "men de seni sevirem" qarşılığını verer.
Aradan biraz vaxt keçer ve çiçek yene de suya seni sevirem deyer,su yene men de deye cavab verer.çiçek çox sebirlidir bir müddet gözıeyer.artıq çiçek etrafına qoxu bele vere bilmez hala geler ve suya son defe seni sevirem deyer suda dedim axı men de.gün geler çiçek yatağlara düşer xestelenmişdi artıq rengi solmuş leçekleri saralmışdı.su da başının üstünde dayanır bütün günü kömek etsin deye sevdiyine.
çiçek artıq öleceyini anlamışdı ve son defe çetinlikle başını qaldırıb suya men seni heqiqeten sevdim.su son çareyi hekim çağırmaqda görer.hekim geler ve mualice eder çiçeyi ve bele deyer:"xestenin halı ümidsizdir artıq elimizden bir şey gelmez".su hekime yaxınlaşıb çiçeyin xesteliyin soruşar. hekim baxar suya deyer ki çiçeyin heçbir xesteliyi yoxdu bu çiçek sadece susuz qalıb susuzluğdan bu hala düşüb.ve anlamışdı artıq SU sevgiliye sadece SEVİREM demek bes etmemekdedir...


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 12:04)
. .
DenizDalgasi [OFF] (13.01.2011 / 01:48)
Sevgi ele 1 ferddir ki,'men de' sozunu sevmez.her kes 1cur sevir,elece de sevirem sozu her kesin dilinden 1basqa cur seslenir.ona gorede mende demeyin.ondansa hec olmasa 1ce defe ... SENI SEVIREM ... deyin.
Yedinka_qiz [OFF] (27.12.2010 / 21:45)
Maraqlidi
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7516 / 913