canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bir tesadüf idi heyatımda varlığın...

Heç gözlemediyim anda heyatıma daxil oldun. Sevgiye inanmadığım anda birde baxdım ki artıq özüm aşiq olmuşam. Artıq özüm özüme inana bilmirdimki sevgiye inanmayan men sene aşiq olmuşam... Sevdim sevildim... Zaman oldu xoşbext oldum zaman oldu kederlendim... Amma heç bir zaman tek olmadim. Ağlayanda da yanımda oldun, gülende de... Artıq dostlarımda meni danlayırdılar ki bes sen sevgiye inanmırdın görürsen sevgi nece hissdi? Susurdum gülümseyirdim. Ama üreyim sanki körpe uşaq üreyi idi. erköyün uşaq olmuşdum deyişmişdim tamam. Bezen qısqanclıqdan dalaşırdıq küsürdüm ağlayırdım... ama könlümü aldığın zaman göz yaşımı da unudurdum.
Nece ki heyatıma qefil geldin elecede qefil çıxdın. Heç özümde inana bilmedim. Sanki bir boşluğa düşdüm. Sanki elim qolum qırılıb yanıma düşdü. Neler oldu bize? Xeber gönderibsen bu sevginin sonu yalnız ölüm olacaq. Emin ol mendeki bu canı yalnız Allah alacaq. Senin gücün çatmaz.
Biliremki heç bir zaman görüşmeyeceyik. Men hisslerimi yazıram belke bir zaman oxuyarsan yazdıqlarımı. Xeberin olsun indi erköyünlük nedi unutmuşam indi heqiqeten üreyim daş olub. Unutmuşam seni desem aldatmış olaram, ama inanki üreyimde yaşayan hissler erköyün sevgimden xatiredi. Artıq sevmirem seni artıq yoxluğunla barışmışam....
Neceki gözlemediyim anda heyatıma geldin, gözlemediyim anda da heyatımdan çıxdın. Artıq üreyimde sene yer yoxdu. Uğur senle olsun.


Şerhler:
SiYaH~YiLDiZLaR [OFF] (04.04.2013 / 08:23)
Emin ol mendeki bu cani yalniz Allah alacaq
twk maragliydi
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6533 / 1335