canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Yarpaqdir hemişe ağaci terk eden...

Varliğinda işildadiğimi görüb yoxluğunda söneceyimi sanma... Yanimdayken üzümü daima gülümser görüb olmadigin bir vaxtda ağladiğimi düşünme..bir haldaki göz yaşimi silmeyeceksense agladiğimi bilme... sanmaki sensiz ölerem..sanmaki zaman da senin kimi meni ağladar... duzdu,zaman da senin kimi "gedir" amma ağlatmir...yaşadir ve öyredir...! Denizin sahillerinde kuleye ümid qalmiş qumsallarda, heç vaxt keçmediyin küçelerde, benzemediyin simalarda,hetta istenmediyin yerlerde bele seni axtardim.... Qizmar havada bir ovuc qara ehtiyac duyan kese benzetdiler meni... bu qeder axtardim,bu qeder çağirdim...
Amma... sonda:
...Bitirdim sevgini mendeki seni,
Ruhum feryad etdi,sizlatdi meni
Nifret bir dag oldu yolumun üste
Sene Qovuşmağa Qoymadi Meni....
Arsiz ruhsuz insan yiğini seni menden aldi...
qelbimde hesret külekleridir hey esen..
Men gözleyen,sense çekib geden...
Amma yarpaqdir hemişe ağaci terk eden!
Onun da sonu xezan olur düşünmedinmi...
Bezileri üçün sevgi "vazkeçmek" bezileri üçün "mübarize aparmaq"dır..amma mence "gedeceyi yola buraxmaqdir" qismete..ve olacaqlara hevale etmekdir... Bes sizin üçün sevgi bu 3 varıantın hansıdır?


Şerhler:
T~A~L~E~H [OFF] (05.04.2013 / 01:54)
burda status yoxdu paylawasan. beyaqlarida dostumu ewwek balasi kimi doymuwem. bu hekaye vasitesi ile bezi qizlardan uzur isteyirem. cunki dostum menim nikimden qizlara edebsiz sozler yazib. bezi ozunu tanimiyanlar cavab verib. bezileride sag olsun yaxwi atvet verib. yaxwi atvet verib eee amma men acib oxumuwam. yalanin o mesaji oxuduqdan sonra tutmuwam. yeni men deyim siz bilin. neyse geceniz xeyre. bunu bawqa hekayelerdede paylawacam.
T~A~L~E~H [OFF] (05.04.2013 / 01:52)
sevgi ezab cekmekdir. ezab cekmek heyata kusmekdir. heyata kusmek ozunu oldurmek istemeyindir. ozunu oldurmek gunahdir. ona gore sevgiye nifret edirem. duzdu mende sevmiwem, amma ondan sonra nifret etmiwem. indi sevgiden onemli baxliliqdir. seni seven wexs seni atib gedir, amma sene baglanan wexs senden el ceke bilmir. ona gorede men bagliliga onem verirem daha.
T~A~L~E~H [OFF] (05.04.2013 / 01:49)
sevgi nedir? sevginin men oz variantimi deyecem ve etrafli izah edecem.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6526 / 1427