canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Nifreti aşmanin yolu

Bağışlamaq...

Başqalarını bağışladığımızda biz azadlaşarıq.

Nifret heyatdan zövq almamızı,insanların gözel yanlarını görmemize mane olar.Heç kim saf yaxşı ya da saf pis deyil.Tam pislikleri görmek bir müddet sonra şübhe,depressiya ve ümidsizlik denizinde boğar insanı.Nifret dolu bir heyat, bedbext bir heyatdır.Bağışlamaq insanı derinleşdirer.

Bağışlamaq üçün, insanın ruhi ve zehni olaraq özünü hazır hiss etmesi lazımdır.Çünki bağışlamaq bir seçkidir.Kimsenin mecbur etmesiyle bağışlamaq mümkün deyil.Bağışlamaq bir müddetdir. Birden-bire bağışlamalar bele bir müddetin mehsuludur.


Bağışlamağı seçdiyinizde kimse size borclanmayacaq.Yeni şertli bağışlama yoxdur.Diger insanın da sizi bağışlamasını,deyişmesini ve ya sizin istediyiniz kimi olmasını gözlemeyin. Bağışlamaq bir seçkidir.Meqsedi sizin rahatlamanızdır,sizin azadlaşmanızdır.Nifret etdiyiniz adamın yaşayır ya da ölmüş olması sizin bağışlama müddetinde hiss etdiyiniz ağrıların sıxlığında bir ferqlilik yaratmayacaq.O ağrılar sizin ağrılarınız.


Bağışlamaq asan deyil.Lakin azadlaşmaq üçün lazımlıdır.Çoxu insan bağışlamanın nifret etdiyi adamı günahsız ya da haqlı hesab etdiyi menasını vereceyini sanar.Halbuki bağışlamaq, keçmişdeki xatirelerden xilas olmaq,heyatımızı idare altında tutmasına son vermek demekdir.


Bağışlamaq

O adamı sevmek deyil.O adamla danışmaq mecburiyyetinde olmaq deyil.O adamla elaqeni davam etdirmek deyil O adamın istekleri istiqametinde davranmaq deyil.O adamı qucaqlamaq deyil.O adamı günahsız tapmaq deyil.O adamı haqlı hesab etmek deyil.O adamın verdiyi zererleri heç saymaq üçün sey göstermemek deyil.


Bağışlamaq

İncikliyin,küskünlüyün,nifretin hebsxanasından azadlığa qovuşmaqdır.Bağışlamaq artıq ağrını hiss etmemekdir. Edilenleri zehni olaraq unutmaq onsuz da mümkün deyil."Duyğusal"unutma bağışlamanın diger adıdır.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6960 / 1037