canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
HEYAT

Bu yawanniw hekayedi.bir qizin bawina gelib.Onun dilinden yaziram.Hardasa 15-16 yawim varda,mektebde oxuyurdum.birini gordum cox beyendim,ama onun da meni beyenib seveceyi aglima bele gelmezdi.Oldu.bir nece ay sonra elci gonderdi ve ailem balaca oldugum ucun ona yox dedim.Ama her iwde bir xeyir var deyibler.Indi oglan evlidi,bir qizi var turmededi.....Neyse ustunden bir nece muddet kecdi.Meni bizle qonwuluqda yaxin olan biri sevdi men de onu sevdim.duz 2il 4ay.o iller erzinde neler yawanmadi neler.bir birimizi sevirdik bunu yaxinlarimiz ve ailelerimiz de bilirdi.Bir gun ona mene elci geldiyini ve aileminde meni ona vermek fikirlerinin oldugunu dedim.o da qarwiliq olaraq sadece bu sozu dedi allah xowbext etsin.Zorla da olsa aileme yox cavabi dedirtdim.sevdiyimle bariwdiq.bu hadisenin ustunden hec 2ay kecmemiw sevdiyim sebebsiz yere terk etdi.Ayrildiq.indi oglan ozune evlenmek ucun qiz axtarir ama men 2il 4 ay ondan elci gozledim.Ama o bilmir ki,allah hec neyi yerde qoymaz.Fikirlerinizi bildirmeyi unutmayin.


Şerhler:
Peacegirl [OFF] (31.05.2014 / 09:36)
Yawanmiwlarin bir gun gelir cezasini cekirsen!Men demirem qiz gunahkardir yoxsa oglan..Cunki men onlarin ne yawadiqlarini bilmirem..
Kamalrt [OFF] (16.04.2013 / 17:38)
Qizin kecmiwinde hec ne olmayib.qiz cox namuslu ve terbiyeli qizdi.
UgUr__BoCeyi__ [OFF] (16.04.2013 / 16:34)
Salam. Hec ne sebebsiz olmaz qiz gerek oglandan sebebini sorusaydi ok nece isteyir qoy terk etsin amma sebebsiz yox belkede qizin kecmisimi arasdirib belkede basqa sevdiyi var...? Qizada heyatinda her zaman ugurla addimlasin yasanmis aci gunlerini Onu bir omu boyu xosbext eden unutdursun Amin!
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6520 / 1013