Saytın Ən varlısı ol : Malena - 5 manat
Sayta Daxil Olun!
asimka [Off] (02.12.2018 / 18:35) O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
EVAMELISSA (02.12.2018/18:27)Narkotika aludevisi kiwidi. Qadin niye hormetsiz olmalidi?her halda oyrenirde zamanla xasiyyetini bilir nece etmelidili ses kuy olmasin. Beledeki narkotika bagimlisini ya Allaha siginmaga caliwmagi bacarmalidi gorurse elinden geleni edir ama aile ucurumdadi boyuklerle meslehetlewmelidi... onlardanda xeyir yoxdusa uzaglawmalidi.o ele zibil bir weydiki pulki bitdi arvad uwaq namus hecne goze gorunmur. Ondada qadin tek elac getmekde gorur.en azi namusunu qorumag ucun
Bəs əgər kişi narkotika aludeçisidirse onda necə??
Bronchit [Off] (02.12.2018 / 19:03) DOĞRUNU EDƏRƏK İTİRDİYİN NƏ VARSA CANIN SAĞ OLSUN... |
O hərzaman günahkardı.
Desert Rain [Off] (02.12.2018 / 19:13) Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
_UMUDUM_ALLAH_ [Off] (16.12.2018 / 16:25) |
Azərbaycanda insan hüquqları var ama bu hüquqlara baxan yoxdu . Söz azadlığı var ama bu sözü söylədikdən sonra azad qalacağının azadlığı yoxdur və bizdə ancaq və ancaq $ varsa hüququn da var haqqın da (dövlət qarşısında )..
O ki qaldı ailədə qadına qarşı şiddətə və zorakılığa bu qadının qurursuzluğu yaxud da zəifliyi deyil, bu sadəcə kişinin acizliyidir ki kişi kimi sözünü deyə bilmir şiddətə baş vurur və həm xanımı həm də övladları qarşısında özünü alçaldır..
Bir kişi nə qədər yoldaşına övladlarına dəyər versə onlara nəvaziş sevgi görsətsə həm ailəsində, həm də ətrafında o qədər hörmətli olar. Ailəsinə dəyər verməyən kişiyə heçkimsə hörmət etmir. Bu gün ətrafı, sabah xanımı, bir zaman da övladları saymır və əksinə nifrət edir..!
ZuZuLyA [Off] (17.12.2018 / 19:41) |
Mene tesireden bir wey var,Ogun Tesadufu Xowqedemin verliwine baxtim dehwete geldim(Hardasa 5 nefer kisi oz xanimini axtarirdi her kesin elindede oz xanimin fotosu,
Cox inanmaq isterdim bu yalandan wou olsun heqiqet olmasin,
FEREClNTlZAR [Off] (24.12.2018 / 17:20) |
angelozi_ [Off] (24.12.2018 / 23:01) YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
ZuZuLyA (17.12.2018/19:41)Hemin gun mende baxmiwdim o verliwe, cox guldum hemde yazigim geldiki ne gune qalmiwig, 5 ide bir divanda eylewib yazig yazig dehwet, hele biride deyir menim ondan bawqa kimimse yoxdu.
Huquq deye bilmerem,Mene tesireden bir wey var,Ogun Tesadufu Xowqedemin verliwine baxtim dehwete geldim(Hardasa 5 nefer kisi oz xanimini axtarirdi her kesin elindede oz xanimin fotosu,Cox inanmaq iste
Niye bugune duwduki millet.
Desert Rain [Off] (24.12.2018 / 23:11) Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
FEREClNTlZAR [Off] (25.12.2018 / 09:42) |
Desert Rain (24.12.2018/23:11)Kiwi kiwi olsa qadin huqulari toxunulmaz qalar
Qadın öz qadınlığını eləsə heckes onu eşşək kimi döyüb hüquqlarıni tapdalamaz))
Black_Attack [Off] (25.12.2018 / 10:36) Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
FEREClNTlZAR (25.12.2018/09:42)Mənə düzün de mənnən səmimi ol.
Kiwi kiwi olsa qadin huqulari toxunulmaz qalar
Sənə qanı xarab qız arzu eləsəmmənnən incimərsənki?
<< 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 31 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 4281 / 1584