💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
__DeFeND__YouR__SeLF__ (02.03.2019/20:54)Eslinde o 3 4 arvad sohbeti birinicinin bawindadi da))) ya adam kimi qullugunda dur yadakiiii)) dini sevirem. ama bu sohbetde nese xowuma gelmir)
Qalirsan bele))))
angelozi_ (02.03.2019/21:58)dinimizin birce menfi ceheti budu))
Eslinde o 3 4 arvad sohbeti birinicinin bawindadi da))) ya adam kimi qullugunda dur yadakiiii)) dini sevirem. ama bu sohbetde nese xowuma gelmir)
__DeFeND__YouR__SeLF__ (02.03.2019/22:02)He Vallahi burda oglanlar subay qaliblar yoxdu evlenmeye qiz)) O dovur ucun kecerli imiw da o sohbet, day sayilmaz mence, hem birinci arvadin halalligi mutleg olmalidir) indi kimden ala bilersen halallig, canini alib öldurer geder kiwi kimide 15 il yatar)) peeeh neler dedim))
dinimizin birce menfi ceheti budu))evvel qiz oglan sayina baxanda qizlar cox imiş ona gore bele edirlermiş heşbir qiz evde qalmasin))) Ama indi baxirsan qiz tapmirsane cirkin qizda ere gedir oglan dah
angelozi_ (02.03.2019/22:11)dema deyeceydim dedin tokdun)))
He Vallahi burda oglanlar subay qaliblar yoxdu evlenmeye qiz)) O dovur ucun kecerli imiw da o sohbet, day sayilmaz mence, hem birinci arvadin halalligi mutleg olmalidir) indi kimden ala bilersen hala
__DeFeND__YouR__SeLF__ (02.03.2019/22:12)Diyerdin da, mene gelirler 2 3 sozu olanda))
dema deyeceydim dedin tokdun))) Qizlari abort edib oglan doganda bele olacaqda sonu))))