canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil olQeydiyyat
ButulkaDominoDurakTic Tac Toe
İstifadəçi adı və ya ID:
Şifrə:

💬 Forum
Mövzulara baxın, sual verin, fikir paylaşın və aktiv müzakirələrə qoşulun.

Son 10 mövzu

📌 Niye qizlar oglanlara daha tez inanir?
Mövzudakı mesaj sayı: 856
ISRPLAZA
ISRPLAZAOFF
🕒 28.10.2010 / 14:18 · #1
Qizlar qulagi ile Oglanlar gozleri ile sevirler.
QEDDAR_DUNYA
QEDDAR_DUNYAOFF
🕒 28.10.2010 / 14:19 · #2
Yalan sohbetdi. Agilli qiz inanmaz.
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 28.10.2010 / 14:21 · #3
🏷 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
Agilliz Qiz Termini Sef Termindi ele bil:))) bishmish qiz oglani tez inandirir:)) shexsi fikrimdi oglanin bashi dashdan dasha deye deye oyrener)) qizin zayi cixar:)
Hektor
HektorOFF
🕒 28.10.2010 / 14:22 · #4
Black_Attack (282010/14:21)
Agilliz Qiz Termini Sef Termindi ele bil:))) bishmish qiz oglani tez inandirir:)) shexsi fikrimdi oglanin bashi dashdan dasha deye deye oyrener)) qizin zayi cixar:)
Ela!
QEDDAR_DUNYA
QEDDAR_DUNYAOFF
🕒 28.10.2010 / 14:24 · #5
Black_Attack, Soruwmaq ayib olmasin. Deseydim agilli oglan sesin cixmazdi amma qiz dedim olmaz? Agilli qiz olmur ki? Her qiza agilli olmaq ucun biwmek lazim deyil.
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 28.10.2010 / 14:25 · #6
Hektor, tshk qardash:)
bal_qiz
bal_qizOFF
🕒 28.10.2010 / 14:26 · #7
baxir kime inanirsandaa.dostundusa,taniwindisa mence yalan daniwmaz.ama sevgilinize esla inanmiyin
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 28.10.2010 / 14:26 · #8
QEDDAR_DUNYA, can-ciger yani djaaan djigggerrrr))) onda nosh dirler qiz beyni qush beyni)?))? soybet kitabnan yatib durmagdan getmir... bishmemish nece agilli ola bilersen? ushagluguvu yaduva sal.... valideyinin deyir pece yaxin durma olmaz CIZZZZ olaysaannn)) ama sen gedirsen yaxina eluvu vurursan BUBBB olannan sora basha dushursenki aaaaaaa dimeli bu BUBBB eliyen nesedurse yaxuna duymag OymmaaaZZZZZ))) anlada bildim?)
QEDDAR_DUNYA
QEDDAR_DUNYAOFF
🕒 28.10.2010 / 14:29 · #9
Black_Attack, Ah Canim Gozum bes anam deyende olmaz. Baxirsan ki bawqa uwaq getdi CIIIIIIIIIZZZZZZZ oldu. Qanirsan ki olmaz. Bes men anlata bildim. Meger gerek ozum sehv edim ki anlayim axi bawqalarinin sehvleri uzerinde de oyrenmek olur.
Black_Attack
Black_AttackOFF
🕒 28.10.2010 / 14:31 · #10
QEDDAR_DUNYA, bashgalarinin sefinde oyrenmeyi bacaran insani sevirem kellem ustunde gezdirerem:)) ama inanki onu Anca SOZ kimi eshitmishem))) emelinda olani gormemishem ve hec senede inanmiramki kiminse sefinde oyrenesen:)) dimeki meni tanimirsan ya ne bilim neee..men yashadiglarimnan netice cixardiram djaaaaaan)) eshitdiklerimnen yox:)) Gelnim sene deyirem qizim sende eshit meselesu Geydirme soybetdur))
Cəmi mesajlar: 856
[1] 2 3 ... 86 >>
Forum faylları
Əlavə edilmiş fayl yoxdur.
Keçidlər