Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Prosta bu fikre munasibetivizi bilmey maraqlidi.-=BraVe_HearT=- (07.09.2012/16:51)Hem qadindan raziliq almagi, hem de iwini ireli atmaq ucun zeif xarakterli kiwiler var. Yene de deyirem, bu mueyyen qism kiwilere aiddir. Omur boyu "he" gozleyen kiwiler de var. Burda sandigi acib tokmek olmur axi ))) demeyim budur ki, qeti wekilde qadin bele, kiwi bele demek olmaz. Istisna hallar her zaman movcuddur.
XANNA, senin (07.09.2012 / 16:47) yazına cavab verirem, he kelmesi ucun yawiyir diyende yeniki qadinin raziligini almaqchun? bunu nezerde
_~XEZAN~_ (07.09.2012/18:37)Xezan gorduyunkimi,men hem aile,hem iw barede yazdim tekce evlenerken he,demesini demedim,axirda evlenmeye getirib cixardim ve onagoreki,burda coxu evlilikde veya oglana verilen he cvbini nezerde tutdu,mende onagore dedimki,sehvsiz qadinlar buqede aciz deyil,artiq ele zemanediki,qadin oz secimi edir.
Denis*, Siz qadinlarin he sozu deyerken ancaq aile qurmagi duwunursunuzki?birce aile qurulan zaman he kelmesini iwledir insanlar?omurunuzde mumkun deyilki aile qurmaga iwletdiyiniz he kelmesinnen vac
-=BraVe_HearT=- (07.09.2012/18:33)Sen movzu acdin,bizde fikir bildirdiy.Elbetdeki,here ozune cevabdehdi
Denis*, menim neyime lazimdi qadinlarin derdini chekimProsta bu fikre munasibetivizi bilmey maraqlidi.
XANNA (07.09.2012/16:47)bacim bu mövzunu acan senin yazdiqlarinin tam eksin yazib.neyse.menlik deyil.fikirlerinize hörmetle yanawiram
Movzudan narazisan, ya ki fikirden?Movzu gozel movzudu. Bu fikir umumilewdirilmiw fikirdi. Hamiya aid ola bilmez. Fikirler ferdlere gore deyiwir.Blackk Attakin fikirleriyle yuz faiz raziyam. Qadinlar
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 364