canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Şerh edirik:sevgi
(24.03.2012 / 03:53)
Sen niye belesen?
(28.12.2011 / 07:53)
Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim. Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim..? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda. Sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk...Kalbime henüz söylemedim gittiğini. Öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum. Seni hala benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum.
Gittin...se...vdamın öksüzl&uu
(06.12.2011 / 02:49)
Bazen çok Aptal olduğumu düşünüyorum. Alt tarafı bana 'Seni hiç bırakmıcam' demişti galiba onu yanlış anladım.. Bırakıp gittiğine göre aslında öyle demek istemedi belki de benimle dalga geçti.. Kimseye kızmıyorum yanlış anlamayın kendime kızıyorum nasıl oldu da bi lafı bu kadar ters anlayabildim kendimi aptal gibi hissediyorum.. Herkes akıllı, güzel, anlayışlı bir sevgilisi olsun ister demek ki be...n ona yetmedim, eksik geldim. Oysa b
(03.12.2011 / 06:09)
Ben veda etmeyi pek beceremem. Duygularımı da pek açığa vuramam zaten, hele bu veda çok daha zor geliyor. Aslında hiç böyle bir son görüşmeye gerek yoktu. Ama insanın kanı durmuyor işte., ne varsa bu son anlarda.?

Senden hatırlamanı bile istemiyorum., sadece temizliği ve saflığı yaşatalım bu aşkı kalbimizin bir kuytu köşesinde!... Ne güzel başlamıştı. İkimizde gençtik deli doluyduk, coşkunluğumuz...un son safhasında kanımızın kaynad
(03.12.2011 / 06:02)
Koskoca bir bahçede harikulada çiçekler içinde bir papatya. Ve papatya aşık olmuş, yanmış tutuşmuş ak sakallı bahçıvana. Bir ümit bekliyormuş.
Yüzlerce çiçeğin arasından Onunla, sadece onunla saatlerce ilgilensin. Buz gibi suyunu sadece ona döksün istiyormuş. Sadece ona değsin makası, Sadece ona gülsün dudakları.
Kıskanıyormuş bahçıvanı, Kırmızı güllerden, Sarı lalelerden, Mor menekşelerden. Zamb
(03.12.2011 / 05:56)
Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksın ve ben seni hep son günkü halinle hatırlayacağım. Senin en güzel halin neydi diye düşünüyorum. Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni.

Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum. İşte olayımın en güzel yanı bu. Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum. Ama benim gibi her şeyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek
(03.12.2011 / 05:29)
Dün bir şarkı çıktı radyoda, yarısına ben eşlik ettim yarısına gözlerim.. Söylemek çok acıtıyor ama " Ben seni çok özledim..
(03.12.2011 / 05:25)
Gece karanlik... Cöker üstüne kimsesizlik we yalnizlik... Umutlarindan hep bi isik yakmaya calissanda kendine, her defasinda mumunu söndürecek bir karayel cikar karsina... Sonraaa zamansizliktan yakiniriz oysa kimi geceler ne uzundur... Zamansizlikta zamana mahkum oluruz... Saniyeler saat olur sanki aci ilmek ilmek isler yüregine... Yaslarin yanagini yakarken sen ic kanamalardan suskunluga bayilirsin... Ama yine de unutma ki her gece öyle yada böyle sabahi
(03.12.2011 / 05:21)
Ah be fαcebook ne olurdu bana bir bildirim göndersen Sevdiğin senin bir fotoğrαfınα bakıp saatlerce αğlαdı diye
(03.12.2011 / 05:05)
Her Yalan Unutuluyor Zamanla,Her Yara Kabuk Bağlıyor...Gidenler Arkalarında Kırık Kalpler Bırakıyor Belki; Ama Zamanla O Yangınlar da Sönüyor... Gün Geliyor Sadece 'SEN' Kalıyorsun,Ve Ne Giden Geriye Geliyor; Ne de Döktüğün Gözyaşları Onlara Değiyor... O Yüzden,Eğer Bu Hayatta İlla ...Kıymet Bilmek Gerekiyorsa;Sadece Kendi Kıymetini Bil..
Cemi 13 şerh edilib

[1] 2 >>

Meqaleye qayıt

Onlayn Tanışlıq: 6866 / 1443