canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
DuWuNDuReN WeiR)))) oZuMe MeXSuSDu

cekdiyim ezablar gunahindadir. kecmiwin bu gunun sabahindadir. belke bextsizliyin ele bundadir. awiqin ureyini qirmaq olarmi????


elime yad olub deme bu eller. senden xatiredir tekce wekillersevginle boyuyub acan o guller. sensizlik yolunda bir gun solarmi??


sensizlik cetindir inanki her gun. tenhaliq meskenine edildim surgun. o qara gozlerden tek menim ucun. bir damla goz yawi soyle axarmi??


men artiq bilirem son nefesimdir. get sevin olurem son nefesimdir. son defe deyirem son nefesimdir. bu sevgim ureyinde ebedi qalarmi??


men olsem yazarsiz soyuq baw dawa: isteyin alindi get xowbext yawa! torpaqdir sirdawim dedim sirdawa. o insan mezarima bir gul qoyarmi????


olum unutdurmur men bunu bildim. derdimi senle yox torpaqla boldum. sene toxunmadan cox qeddar oldum. bu ruhum mezarda rahat yatarmi???


qeribe ad olub sevgi menimcun. gor ozge dad olub sevgi menimcun.inanki yad olub sevgi menimcun. bu urek sevgiyle birde vurarmi???


qelbine toxunsun inan bu sozler. konlumde qoymusaan silinmez izler. aqlimi bawimdan alan o gozler. gozume parlayib birde baxarmi??

ozweirlerimdi....!!!!!!


Şerhler:
-Pessimistka- [OFF] (17.11.2014 / 10:46)
Yaxwidi. Twk
Romantk_Sizofrn [OFF] (15.11.2014 / 21:30)
Super şeirdi ellernize sağlıq .
*Kardelen* [OFF] (15.11.2014 / 14:12)
Qewengdi
»Sevgi şerleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6796 / 1427