canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
BİR ÖZGESİ VAR

Ne gözel bir günde üz-üze geldik, dünyama gelişin nur getirende, ilk defe vurulub seni sevende; baxmadım eybine yenede sevdim, üreyi O, günnen men sene verdim, üzüne baxdıxca titredim-esdim; yanında olmağa xeyli telesdim. Sonrada gördümki BİR ÖZGESİ VAR.

Arxanca düşdüyüm günler hederdi, bu heyat-heyat deyil. Qemdi, kederdi. Hesrete eyilen gör ne qederdi bilmedim heyatım sensiz hederdi. Desemde yanımda BİR ÖZGESİ VAR.

Bu qefil gedişin ömrümü aldı, geriye bir düşün axı ne qaldı? arzular ümüdler menimle qaldı, yanımda olsaydın, gözel olardı, en gözel günlerde bize qalardı. İndide ünvanında BİR ÖZGESİ VAR.

Sanırdım kı tekliyi hiss eleyersen gözlerin ağlayar feryad edersen, bilmezdim gün geler sende gedersen. Gözlerim hesretle yollara baxar, Ayrılıq menide yandırar-yaxar. Verecek yerimi? BİR ÖZGESİ VAR!

Heyif bu sevgiden yarımamışam, men seni sevmişem tanımamışam, vefasız olmusan bilmemisen sen. O görüş yerleri, O boş küçeler deyşete getirir meni geceler, xeyallar qurardım: qayıdar-geler indide yanında BİR ÖZGESİ VAR?

Necede unutdun o xoş günleri, yadıma düşürsen oluram deli, men sene yazmışam bu son sözleri Azaddan uzağsan BİR ÖZGESİ VAR.


Şerhler:
Huri_Cahan [OFF] (22.12.2015 / 22:08)
Tewekkurler
goycay023 [OFF] (22.12.2015 / 19:19)
Insallah
Azad__HesenLi [OFF] (22.12.2015 / 18:52)
Sag olun tewekkur edirem. Yaxinda bu weirin mp3unu cixardacam.
»Sevgi şerleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6994 / 995